spot on

Kuva: style.com / © Tommy Ton

Täydellinen alkukevään inspiskuva meikäläiselle, joka ei oikeastaan halua aivan hirveästi uusiutua viime syksystä. Miksipä pitäisi, kun tämä tällainen kuvan juttu tuntuu vieläkin iskevän kuin metrinen leka?

(kuva: style.com / © Tommy Ton)

Kommentoi

  1. toi takki :3 ja jee vihdoinkin saan lasit… pienenä luin kirjoja pimeässä, että mulle hommattais lasit mut ei se kuulemma oo vaikuttanu asiaan. Tytön lasit näyttää kans sellasilta mitä voisin päälleni/päähäni pistää! New Balancet on kans jostain saatava :) heh okei kaikki mulle paitsi toi laukun väri on vähän pelottava

  2. Jennifer, hahaa, onnea laseista! Mä allekirjoitan kaiken sun sanomasi – tavallaan kiva, että laukussa on väriä mutta emmää noin räväkkää kuitenkaan osais hankkia. Korvaisin tummansinisellä, sitten oltais meikän mukavuusalueella!