kukat kuihtuivat

Nähtyäni eilen teaserin Gitman Vintagen ja The Hill-Siden minimallistosta, olin vakuuttunut, että kukkaiskuosipaita oli tekeleistä ylivoimaisesti hienoin. Olen yhä sitä mieltä, että juuri se kuosi on kaikista hienoin: minulla on nimittäin kaapissani huivi samasta kankaasta. Kuosi taitaa olla parhaimmillaan pieninä pinta-aloina, kauluspaitana lopputulos oli jo melko levoton.

Haaveet omasta Gitman Vintage x The Hill-Side -paidasta eivät tästä notkahduksesta huolimatta kaatuneet, vaan löytyihän joukosta onneksi parikin paitaa, jotka ovat mieleeni. Jos suosikki on pakko valita, niin se on (yllätys, yllätys) tuo alempi sinisävyinen paita. Se onnistuu tasapainoilemaan täydellisesti kiinnostavan ja vaatimattoman välillä, joka on juuri se itseäni eniten kiinnostavin alue. Turvallista.

(kuva Selectism)

Kommentoi