pädikälle

iPad on ollut jo keväästä asti, mutta koteloa ei. On ollut niin vaikeaa keksiä varteenotettavaa kilpailijaa Janin hienolle ruskealle kotelolle, joten olen antanut asian toistaiseksi olla vaan. 

Hankinnan lykkääminen oli loppujen lopuksi täysin oikea valinta, sillä mieluisa iPad-pussukka raivasi tiensä luokseni ihan yllärinä. Sukauton väki nimittäin oli sujauttanut blogitsemppauksena pakettiin tilaamieni leopardikenkien seuraksi tällaisen Universal Worksin superhienon sinisen chambray-iPad-pussukan! Tykkään kankaasta ja kevyesti topatuista tikkauksista todella paljon, kyllä nyt kelpaa kanniskella iPadia mukana. Paitsi että se pussukka on todella hieno, niin nyt iPadillani on jonkinlaisia mahdollisuuksia selvitä ehjänä reissuista, joka lasketaan ehdottomaksi plussaksi…

Että varo vaan, pädikkä, reviirisi laajentuu nyt kotiovien ulkopuolelle… Joudut käyttämään sitä kesällä hankittua sim-korttia koko kiinteän kuukausimaksun edestä. Laturiin siitä!

Jos pussukkaa kaipailee itselle tai joululahjaksi ystävälle, vinkattakoon, että jotain uuttakin kuosia olisi tulossa chambrayn ja huopaisen ohelle vielä ennen joulua.. Jääkäämme vartomaan. Läppäreillekin löytyy. Sivuhuomiona todettakoon, että Universal Worksilla on kyllä muutenkin todella hienoja juttuja, onneksi merkin asusteista on naisillekin.

Ett stort tack till våra vänner på Sukauto för en fin gåva! 

 

Kommentoi