gitman sisters

Muistelisin kitisseeni täällä useampaan otteeseen siitä, kuinka naisille ei tunnuta valmistavan kunnollisia kauluspaitoja. Kaiken maailman imukireää stretchiä ja tyköistuvaksi leikattuja (lue: napit laulaa) hirviöitä löytää kyllä ihan etsimättäkin, mutta hieman väljälinjaisempia ja konstailemattomia puseroita ei sitten mistään eikä millään.

Janin lempparikauluspaitavalmistajiin kuuluma Gitman Bros on ilmeisesti kuullut tuskallisen, vuosia kestäneen valitusvirteni ja valmistanut paitoja myös naisille. Vallan loogisesti nimettyä naistenpaitamallistoa, Gitman Sistersiä saa ainakin Sukautosta ja Wood Woodilta. Meikäläinen taitaa kaivaa esiin mittanauhan.. Ja tilauksen teen kun saapuu tilinauha, ho-ho-hoo.

Gitman Sisters Japanese Pin Dot, 198 €, woodwood.dk

 

Kommentoi

  1. Ei ehkä mene perinteisestä kauluspaitavinkistä, mutta Equipmentin silkkikauluspaidat korjaavat silti kyllä koko potin! Aivan ihania sävyjä tarjolla jokaiseen makuun ja pinta on harjattu pehmoiseksi – mukavamman tuntuista paitaa saa hakea. Ja harjattu pinta on vieläpä mielestäni kaunein mahdollinen, kiiltävä saattaisi näyttää halvalta.

    Tyyritä, juu, mutta kyllä joka tytöllä pitää kunnon silkkipaidat olla. Eikä mene hellässä konepesussakaan miksikään. Paitoja myy paitsi Equipmentin oma verkkokauppa, myös mm. Asia, Shopbop ja Net-A-Porter. Kurkkaa! Itse olen jäänyt koukkuun.

  2. anniina, kiitos suosituksesta, mä olenkin niitä useamman kerran ihastellut mutten ole uskaltanutunut vielä tilaamaan! Oliko koon suhteen osviittaa antaa? :-)

    Silkkipaita on kyllä ihana ja niissä melkein mukavinta aina onkin olla, mutta joskus sitä haluaisi kunnon peltistä puuvillaa ja sitäpä toivoisin sitten Gitmanilta saavani!

  3. Equipmentin silkkipaidat on vähän reilummanpuoleisia, mutta niin on musta hyvä. Kittana silkkipaita ei oikein aja asiaa. Olen itse ostanut Shopbopin käyttäjien arvioiden perusteella ja on mennyt kyllä just nappiinsa aina. Olen kokoa 36-38, ja siitä perusmallista mulla on XS (on tosiaan koon puolesta reilu) ja slimmimmästä brett-mallista S. Näin ne ei ole ihonmyöteisiä vaan väljempiä ja kauniisti laskeutuvia muttei mitään säkkejä silti. Shoppailuiloa!