diptyquet kotisohvalta

OK, ovathan ne tyyriitä. Ja kynttilöitä. Hiivatin tyyriitä kynttilöitä. Kauhean kauniita ja hyväntuoksuisia sellaisia.

Mutta sikäli mikäli siellä ruudun takana on joku toinenkin, jonka mielestä fiinistä tuoksukynttilästä saa enemmän iloa kuin mitä siitä köyhtyy, niin tiedotettakoon, että Diptyquen kynttilöitä voi nyt tilata kotiin farfetch.comista. Takuuvinkki nautiskelijan synttäri- ja joululahjapakettiin! (Niin, paitsi itselle, mutta kaverille kans.)

Omaa ehdotonta lemppari-Diptyquetani en ole vielä kyennyt päättämään, mutta seuraavaksi korkataan Nykistä keväällä kannettu Feu de Bois. Joulunaikaan suosittelisin teille mieluusti mausteista kynttilää nimeltään Pomander, mutta juuri se näyttäisi puuttuvan Farfetchin valikoimista. Juukeli. Sitäpä metsästämään seuraavaksi…

Kommentoi

  1. Omani olen tilannut Coletten sivuilta. Baies FTW!

    Ja juu, ei oikein istu minun suuhuni nuo lyhenteet, piti vain kokeilla. Heh.

  2. Olemme tilanneet Diptyquet Space NK:ltä englannista, kynttilät ovat jo useana vuotena kuuluneet myymälämme Joulutunnelmaan (Pomander).. ihana tuote!

  3. mariaelina, Baies pitää kokeilla seuraavaksi :) Eilen korkattiin Feu de Bois, joka ihan kreisisti tuoksuu oikealta takkatulelta. Miten täydellinen syystuoksu! Colette taitaa tosiaan kans myydä ja toimittaa Suomeen, ja Liberty.co.uk!

    heidi, lisätään listaan siis vielä Space NK, kiitos vinkistä! Ja Pomander on kyllä niin joulutuoksu, se oli eka Diptyqueni. Oli pakko saada oma kun Tukholmassa Whyredin liikkeessä paloi moinen pöydällä ja teki niin suuren vaikutuksen.. Tosi talvinen ja jouluinen muttei kuitenkaan millään supertackyllä tavalla :) Tulen nuuhkimaan jos satun Lahden suunnalle ennen joulua!