viime hetken vinkki sunnuntaille

Mattimyöhäiset tiedottavat aamukahvin ääreltä, että tänään kello 12-16 Maxillissa (Korkeavuorenkatu 4) on hurja tungos, mutta ihan syystä: on jälleen aika Fashion-kirppiksen. Myös me olemme myymässä, nyt kaapeista pakattiin yön tunteina mukaan armottomalla otteella yksinkertaisesti liian vähälle käytölle jääneitä helmiä.

Mukaan kannattaa varata käteistä ja seikkailumieltä. Baarin puolella voi nauttia virvoketta ja ruokaa, joten nälissään ei kenenkään tarvitse vaatteista tapella! Tule moikkaamaan ja tekemään löytöjä – näiltä kirppiksiltä niitä nimittäin tekee. Tapahtuman FB-event ja lisätietoa löytyy täältä, ja mainittakoon, että kaikki pöytämaksut luovutetaan Lastenklinikoiden Kummeille.

Maxillissa nähdään!

Kommentoi

  1. Kiitos, olen tosi onnellinen APC-mekon uusi omistaja. Toimii vyön kanssa erityisen hyvin. Kannatti olla jonossa jo 11.30!

  2. Saara, suurkiitokset itsellesi, mukavaa että löytösi oli mieluisa :)