tyyliraamatulle uusi koti

Synttärijuhlan merkeissä kilpailtiin myöskin herrain tyyliraamatusta, Josh Simsin Icons of Men’s Style -opuksesta, jonka Helsingin helmi, My o My:n THE MEN -liike ystävällisesti palkinnoksi lahjoitti.

Miespuolisia tyyli-ikoneita ja innoittajia listasitte innokkaasti ja monipuolisesti. Kiitokset lukuisista vinkeistä!

Nyt pitäisi vielä nähdä Tarun tyyli-ikonina toimiva poikaystävä sekä hänen ilmeensä, kun Taru hänelle tämän juuri voittamansa kirjan lahjoittaa. Näin hän ainakin voittokommentissaan lupaili tekevänsä, mutta toivotaan, että poikaystävä antaa Tarunkin palkintokirjaa hieman selailla.

Onnittelut voittajalle (meiliä tulossa) ja kiitokset kaikille osallistujille! Tästähän on hyvä jatkaa taas vuoden verran.. Ja eiköhän hivenen hidastunut bloggaustahtikin saada taas palaamaan totutulle tasolle, jahka Kaapo on sisäsiisti ja hampaansa vaihtanut sekä projekti ”Issuesille uusi päämaja 2012” saatu päätökseensä. Intoa riittää, mutta aika on hieman kortilla – onneksi tämä hässäkkä on vain väliaikaista!

Kommentoi