Kommentoi

  1. iih, mulla on identtiset! ostin ne turusta christian hirthin liikkeestä viime kesänä ja olen käyttänyt ihan haalistuneiksi. tosi mukavat kengät jalassa, olkipohja ei vaan oikein tykkää kosteasta maasta.

  2. Nna, loistavaa! Eikö olekin jotenkin ihana tuo pieni killutin vasemmassa kengässä? Loves it!

  3. Mun espadrillo-metsästys on kestänyt koko kesän, koska huolin jalkaani vain erpadrillot joiden pohja on narusta. Siis myös ulkopohja, jotta kävely tuntuu kuin töpsöttelisi pilvihattaroiden päällä. Vanhat tossut hajosivat viime syksynä, uusia ei ole löytynyt mistään, kun kaikissa on vain kuminen ulkopohja :( Ei noissa mukavissa kesätossuissasi sattuisi olemaan narupohjaa, Inke?

  4. Voi Lotu, kumipohja näissäkin. Mukavat ovat kyllä nämäkin, mutta ymmärrän hyvin – pitää saada just sellaiset kun haluaa!

  5. Mulla ei siis ilmeisesti olekaan identtiset, koska omissani on pohja narusta eikä mitään koristeita tms. niitä oli vielä tuon kyseisen liikkeen ikkunassa monessa värissä, jos Lotua kiinnostaa. Hinta oli 25e, mielestäni halpa, vaikka tiedän, että ulkomailta vastaavia saa parilla eurolla. liikkeen ”oikea nimi” taitaakin olla mariknit. soittamalla varmaan selviää koko- ja väritilanne. sivut löytyy täältä http://www.mariknit.com/

  6. Nna, mahtavaa! Turkulaisena voin jopa piipahtaa tuolla kaupassa vilkaisemassa vielä tossutilannetta :) Olen jotenkin kipittänyt niin nopeasti tuon liikkeen ohi, että ikkunan espadrillot on jäänyt bongaamatta.

    Inke, kaikkien muiden kenkien kohdalla olen valmis tekemään myönnytyksiä, mutta espadrillojen kanssa olen naurettavan tarkka pohjamateriaalin suhteen. Olen ajanut ihmisiä hulluksi tällä täydellisten kesätossujen metsästykselläni :D