synttärijatkot!

Kisat on kisattu – kiitos osallistuneille!

 

Meillä jäi synttärijuhlat päälle – täällä bailataan edelleen! Jatkot ovat My o My:n THE MEN -liikkeessä.

Paras ilo on jaettu ilo, joten nakataanpas vielä yksi synttärilahja jakoon: tyrkyllä olisi herrain tyyliraamattu, Josh Simsin teos Icons of Men’s Style.

Kommenttiboksiin vastauksensa ja yhteystietonsa torstaihin 2.8. klo 23.59 mennessä jättäneiden kesken yksi kirja sekä hirmuisesti inspiraatiota sekä tietoutta miesten tyylin historiasta.

Jotta tämä ei ihan liian helpolla irtoaisi, pitäisi jaksaa jättää jonkinlainen vastaus kysymykseen:

Kuka on miespuolinen tyyli-ikonisi? 

Kerrataanpas vielä kilpailun säännöt:

Osallistut kilpailuun jättämällä tähän postaukseen nimimerkillä ja meiliosoitteellasi (ei näy muille) varustetun kommentin, jossa vastaat kilpailukysymykseen jotain.

Kilpailu päättyy torstaina 2.8. kello 23.59 – vain tähän mennessä jätetyt ja kilpailukysymykseen vastanneet kommentit osallistuvat kisaan! Lähestymme onnellista, kysymykseen vastanneiden joukosta arvottua voittajaa sähköpostitse, joten muistathan jättää osoitteesi sille varattuun kenttään vastatessasi.

Palkinto: 
1 kpl Josh Sims – Icons of Men’s Style -kirjaa, jonka My o My THE MEN palkinnoksi ystävällisesti lahjoitti – suurkiitokset!

Onnea osallistujille, laittakaahan tyyli-ikoninne jakoon!

 

Kommentoi

 1. Kanye West & Pharrell Williams, hienoa nähdä miten heidän tyylinsä on kehittynyt tyylikkäämmäksi, mutta samalla heistä huokuu sitä hiphop/street tyyliä. Heidän johdolla hiphop-kulttuureissakin on alkanut poistua ne lökäpöksyt ja yli isot vaatteet.

 2. Miespuolisista tyyli-ikoneista mainittakoon muuan Jan. (Enkä kuvittele saavani tällä kommentilla edes kahta arpaa.) Voisin mainita myös erään Leon, mutta hän ei ole ollenkaan julkisuuden henkilö. Mielestäni tyylikäs mies pukeutuu siististi ja ennen kaikkea tilanteen mukaan, ei liian muodollisesti. Hän tietää mistä pitää ja missä viihtyy, mutta ei ole liian jumiutunut samantyylisiin vaatteisiin (esim. käyttää muitakin kuin v-aukkoisia neuleita ja kuluttamattomia farkkuja).

 3. Kieliposkella Vesa Keskinen: http://vesanpaidat.blogspot.fi/
  (Mut kai se N.Wooster on aika kova jätkä.)

 4. Tää onkin aika paha… Jan-nimisen tyylitaiturin lisäksi mainitaan nyt vaikka Johnny Depp. Vaikka en nyt tiedä vaikuttaako tässä herran ulkonäkö yhtä paljon kuin ne vaatteet.

 5. No mutta Jarvis Cocker tietty!

  Tai oikeastaan melkein kuka pukuun tai johonkin puvunkaltaiseen pukeutuva mies hyvänsä. PUVUT!!! LÄÄH!

 6. Miespuolinen tyyli-ikonini on poikaystäväni, jolta onnistun matkimaan lopulta lähes jokaisen villityksen, jonka hän keksii. Kirjan voisinkin antaa hälle lahjaksi, jotta saisin lisää apinoitavaa.

 7. Eihän tässä voi muuta sanoa kuin Jude Law.

 8. Gallagherin veljekset Oasiksen kulta-aikoina. Musiikki oli se kovin juttu, mutta kyllä se tyylikin miellytti. Oli pakko hankkia Clarksin Desert Bootsit tyttöjen koossa ja täydellistä tummanvihreää parkaa olen metsästänyt siitä lähten, kun näin Liamin poseeraavan sellainen päällään jossain musiikkilehden artikkelissa. Wonderwall!

 9. Tyylikkäitä miehiä on onneksi paljon, mutta sanon tähän tylsästi että poikaystäväni. Jotenkin hän aina onnistuu pukeutumaan mielenkiintoisesti, mutta simppelisti. Voi toki olla, että olen puolueellinen.

  Toisaalla pidän Scott Schumanin tyylistä. Se mies ymmärtää yksityiskohtien päälle.

 10. David Bowie, 1970-luvun loppupuolen tyylissään!

 11. Ehdottomasti Steve McQueen.

 12. Pakko kompata Emmiä edellä, ja sanoa että kuumaakin kuumempi Steve McQueen! Sen lisäksi nykyajan sälleistä ihanan resuisen tyylin omaava Johnny Depp.

 13. siouxsie and the bansheesien siouxsie! vaikka onkin nainen niin silti voi siltä miehetkin ottaa vinkkejä..

 14. FYRRE

 15. david beckham . vastaus on tylsä, mutta vaikea valinta. tähän voisi vastata myös my o myon harri.

 16. Jep. Clint Eastwood.

 17. Aika tylsä vastaus: Roger Mooren ja Sean Conneryn Bond-hahmot.

 18. Mike Giant

 19. Hiroki Nakamura.

 20. Nickelson Wooster

 21. Henrik Vibskov

 22. Jude Law ja Justin Timberlake ovat melkoisen tyylikkäitä. Ja se Olivia Palermon mies (nimi ei tule nyt millään mieleen) on myös classy.

 23. Tyyli-ikonini on ehdottomasti Nick Cave, joka pukee kouluikäiset poikansakin mittapukuihin ja mirriin. Myöskin langanlaihan vartalonsa päälle vuosikymmenten saatossa ripustetut vaatteet ovat olleet järjestään vankasta näkemyksestä ja ensyklopedisestä muotitietoisuudesta kieliviä. Hieno mies edestä ja takaa, vaikka keski-iän kriisin mukanaan tuomat viikset ovatkin perversiydessään muodin kaltevammalta pinnalta.

 24. Hienoa tyyliä edustaa mielestäni Mark Levengood, Suomen lahja ruotsalaisille, jonka pukeutumisesta voisivat ottaa heteromiehetkin mallia. Ihanan positiivinen mies muutenkin.

 25. André Benjaminin tyyli on mielestäni hauska ja värikäs. Myös Kanyen kokeiluja on mielenkiintoista seurata.

 26. Bill Murray

 27. Kyllä munkin täytyy J. Depp sanoa. Osaa usein yllättää, mutta myös ylläpitää perustyyliään.

 28. Nick Woosterissa on yksinkertaisesti älyttömästi munaa. Muodikasta, tyylikästä, jopa ajoittain ajatonta sellaista!

 29. Ehdottomasti Mikael Hytönen (Silläsilmällä ohjelmasta, kun kukaan ei tunne nimeltä kuiteskaan) osaa pukeutua ja stailata muita.

 30. Steve McQueen

 31. 1. Simone Marchetti – värien ja kuosien käyttö!
  2. Stefano Pilati – ajaton
  3. Philip Crangi – äijä

 32. Tyylitaiturit ovat mulle Ryanit, eli

  Ryan Plett (you_have_broken_the_internet) ja Ryan Gosling

 33. 1 STEVE MCQUEEN
  2 CHRISTOPHE DECARNIN
  3 STEFANO PILATI

 34. Steve McQueen.

  Kaikkien aikojen kovin jätkä. Katsokaa vaikka the Great Escapen nahkarotsia; yksin vailla toivoa natsien vankileirillä, mutta vain pelkkä nahkatakki riittää luomaan henkisen ylivoiman ja yliotteen muihin.

  Mies jota voi kuvailla esineellä, asusteella: Persol 0714. http://1.bp.blogspot.com/_qoWLRO8FsYo/THQz0JnWUjI/AAAAAAAAAXM/h1vzCKGTABg/s1600/Steve+McQueen+Persol.jpg

 35. 1 Vincent Cassel
  2 YSL
  3 Toshiro Mifune

 36. Lapo Elkann

  Itsevarmuus paistaa tänne Suomeen saakka. Tuntee myös etiketin…