18/06/2012

Tovi sitten hankkimani Nike x Gyakusou -juoksutossut eivät valitettavasti sopineet alkuperäiseen tarkoitukseensa laisinkaan. Olin jo varautunut kenkien myymiseen, sillä lyhyilläkin lenkeillä jalkapöytäni kipeytyi melkoisen pahasti. Paniikissa jopa kuvautin jalkani. Varsinaista vikaa ei onneksi löytynyt, mutta kengät laitoin jäähylle.

Onneksi en saanut laitettua kenkiä kiertoon ihan hetkessä. Tänä aamuna nimittäin tajusin, että nämähän sopivat vallan mainiosti arkikäyttöön.. Ja kävellessä ei kolottanut lainkaan.

Vielä kun löytäisi jostain myös juoksuun soveltuvat kengät..

Pikkutakki Engineered Garments
Kauluspaita Gitman Vintage
Avaimenperä Ally Capellino
Housut Wood Wood
Kengät Nike x Gyakusou

Kommentoi

  1. Ootko testannut Asicsin juoksutossuja? Niken lesti on aika kapea ja matala, mikä sopii hyvin pallopeleihin ja esmes aerobiciin erinomaisesti, mutta Asics on vaan ihan paras tekemään juoksutossuja. Itse olen juossut sekä Asicsin DS Trainereillä (hyvä) että Gel Kayanolla (parempi, paras!) ja voin suositella tosi lämpimästi. Ja juoksutossuissa pitäis olla puoli senttiä tyhjää varpaissa, niin ei tule jalat kipeäksi tai kynnet mustiksi pitkilläkään matkoilla. :)

  2. Minttu, viimeiset kuusi vuotta juoksin Karhun M1:llä, mutta firman siirtyessä jenkkiomistukseen loppui tossujeni valmistus. Yhdet onnistuneet Niket minulla on (Free Run), mutta pidemmille matkoille tarvitsisin tukevammat kengät. Olen kuullut paljon hyvää Asicsista, joten ehkäpä niitä sovittelemaan sitten seuraavaksi! Kiitos vinkistä!