sukkatukka

Okei, olette varmaan jo jokainen törmänneet blogimaailmassa mylläävään sukkanutturavillitykseen! Säästän teidät siis liiemmiltä opastuksilta ja keskityn ihmettelemään sitä, miten meikä-tumpulakin saa aamusta toiseen kahdessa minuutissa aikaiseksi elämänsä siisteimmän nutturan, joka pysyy päässä vahingoittumattomana jopa päiväunien ajan. Hyviä valmistusohjeita niitä vielä kaipaileville löytyy mm. Ostolakossa-Virven ja Pupulandia-Jennin toimittamina! Helpompaa kuin heinäteko.

Kesä kuluu taatusti sukkapari takaraivolla killuen. Niin, sukkapari – nälkä kasvoi syödessä. Yhden päivän maltoin mennä yhden sukan avulla, seuraavaksi päiväksi kiedoin sukkadonitsiini vielä toisenkin sukan. Nyt on hyvä, ihan kuin meikäläiselläkin olisi kunnolla tukkaa.. Saapa nähdä, minkälainen torni ahneesta takaraivostani törröttää syksyn tullen!

Kommentoi

  1. Tää on niin huippu juttu! Itse tosin saksin vahingossa juuri sen saatanan sukan, jolla on pari. Korjaan, oli pari.

  2. Hanna, juu, nyt yllättäen löytyi vain ehyitä ja parillisia sukkia.. Jouduin silpomaan suht ok kondiksessa olleen perusparin, kun mitään paripuolta tai risaa ei laatikosta löytynyt. Minne olette piiloutuneet, tiedän että teitä on?!