kevyempi askel

Ostin uudet kesätossut, kaipasin jotain kevyempää. Heleän mustat!

Talouden terrieriosaston mielestä rahat olisi tosin ollut syytä sijoittaa esimerkiksi palloihin ja siankorviin, mikäli noita ei saa edes maistaa. Pahoitteluni.

Kengät Vagabond

Kommentoi

 1. Oih, mulla oli tuollaiset valkoiset vuonna 1994 :) Pakko saada taas!

 2. Taika-Lisbeth, no ehdottomasti! Varsinaiset pomppukengät nämä ovat, olipas kevyt askel töihin aamulla :)

 3. Onpa muakvan näköiset kengät… Kumma juttu että tekee vaan mieli tuollaisia vaikka pitäisi kovasti etsiä korollisia jalkineita joihinkin häihin.

  Olen muuten ihastellut sitä Samujin pääskysmekkoa ihan liikaa, nyt niitä taas saa ja vielä parissa uudessakin värissä. Värikammoisena tilasin valkoisen mutta se turkoosikin on aika ihana…

 4. Anneli, mukava on kyllä sana kuvaamaan näitä :) Sopivan holtittomat kesäkengät, tällaiset helpot ja huolettomat.

  Juhlavaatteiden etsimällä etsiminen on kyllä tuskaa, pitäisi aina antaa itselleen lupa ostaa jos näkee jotain siedettävän hintaista juhlavaa silloin, kun juhlat eivät ole vielä edes kalenterissa! Kiireessä etsiminen ei vaan toimi.

  Pääskymekon uudetkin värit ovat kyllä ihania.. Se tummansinipunainenkin kyllä kelpaisi mulle, mutta yhteen taitaa olla tyytyminen :)

 5. […] on ollut meikäläisellä huonoa onnea kesäkenkien kanssa tänä vuonna. Hankkimistani Vagabondin korokepohjaisista espadrilloista irtosivat pohjat alle kolmen viikon ja kymmenen käyttökerran. Kiikutin ne takaisin putiikkiin ja […]