riviin järjestykää…

…ja tulkaa luokseni heti välittömästi! Päätä kiristävää vannetta hiljalleen hölläävä kesä-Nieminen haluaisi rennompien otteidensa merkiksi harmaan hupparin, reilun hameen, uudet espadrillot edelliskesien jäljiltä hautuumaalle päätyneiden tilalle sekä rennon, roikkuvan kesäkassin.

Pieni Hirviö-Rotta nimittäin kummasti rentouttaa, ei auta pinnan kiristyä enää jokaisesta pikku vastoinkäymisestä. Tuon koomisen hauskalle, mutta toisinaan kovin raskaalle häsläämiselle on parempi nauraa vain – sitä kestää aikansa. Sitten kun se on iso, näytän sille ja sen tyttöystäville sen hassuja vauvamahakuvia ja kerron, miten se onnistui tekemään vartissa heti tuloksellisen ulkolenkin jälkeen kolme val-ta-vaa lätäkköä sisätiloihin. Hähhähää.

(Onnistun linkittämään kaikki keskustelunaiheet sujuvasti koiraan. Anteeksi, tätä kestää aikansa. Lupaan, että kanssani voi vielä joskus puhua vaatteista ilman, että onnistun rakentamaan aasinsillan sisäsiisteysharjoituksiin.)

Huppari La Garçonne Moderne Hooded Sweatshirt, $395
Hame La Garçonne Moderne Apron Skirt, $425
Kassi MM6 by Maison Martin Margiela Suede Shopping-Bag, $555
Espadrillot Pare Gabia VP TU Espadrille, $45
Kaikki lagarconne.com.

Kommentoi

  1. Tjaah, no nyt ymmärrät äitejä (miksei isiäkin), jotka osaavat puhua vain vauvastaan. Sitä se puppylove teettää; höperöitä vanhempia, oli ne lapsoset sitten kaksi- tai nelijalkaisia… Kyllä sä vielä tokenet järjelliseksi, niin me muutkin:P

  2. Pipsa, kyllä mä olen aina ymmärtänyt, vaikka joskus ärsyttänyt olisikin ;) Mä niin tiedän, että puolilla facebook-kavereista tulee varmaan jo mun koiranpentupäivitykset korvista ulos, hahah :) No, jokainen riekkukoon vuorollaan, tätä aivan kaiken jakamisen tarvetta kestää toivottavasti vain aikansa…