gracias x jtt: globe

Gracias tuli tutuksi noin vuosi sitten HKI-videon lämähdettyä verkkokalvoilleni. Herra ei vielä tuolla ensimaistiaisella onnistunut täysin vakuuttamaan minua suuruudestaan, vaikka biisi ja video kyllä varsin toimivia olivatkin. Seuraavan vuoden ajan olen kuitenkin seurannut herran uraa mielenkiinnolla ja saanut lukea, kuinka hänestä muun muassa povataan Suomen seuraavaa suurta vientitoivoa. Minusta ei selvästikään olisi kykyjenetsijäksi.. Korkeatasoinen ensinäkemä ei nimittäin jäänyt uran huipuksi, herrahan vain kirittää juoksussa.

Parisen kuukautta sitten törmäsin hänen toiseen videoonsa Night Shift, joka nosti omat odotukseni tuolloin vielä julkaisematonta levyä kohtaan mitä melkoisen korkealle. Levy julkaistiin 9.5., mutta meikäläisen levyostokset viivästyivät aina tähän päivään saakka. Mutta kauppareissulla oli itsestäänselvää, että tämä Stupidon listaykkönen lähtee mukaani. Muita ostamiani levyjä en ole kuunnellut kotiintuloni jälkeen.. Enkä ihan hetkeen taida niitä ehtiä tarkastamaankaan. En enää muista, mikä olisi ollut edellinen ostamani räppilevy, sillä siitä on aikaa. No, tuolla tiedolla ei oikein mitään tee, sillä tämä on taatusti sitä edellistä huimasti parempi!

Erityiskehut levyllä vierailevalle, huikeaääniselle Sara Sayedille sekä Cocoalle upeasta videotuotannosta.

Kommentoi