eau rose

Tuoksuista yksi on minulle oikeastaan aina ollut ylitse muiden: ruusu. Siksipä katsoin täysin aiheelliseksi poimia tämän kukkasen mukaani. Se on ihanan keveä ja kukkainen, raikkaan herkkä ja kauniisti kesäinen. (Eikä erityisesti haittaa, että se on Diptyquen – heidän hienostuneiden tuoksujensa lisäksi minua miellyttävät nuo valtavan kauniit pakkaukset.)

Ruotsin ahkeralle lukijakunnalle kertoisin vielä sellaisia erityisterveisiä, että kun pyysitte minua syntymäpäivänäni hankkimaan avustuksellanne itselleni jotain kivaa, tiesin heti tämän löytäessäni, mitä valitsisin. Tässähän tuli samalla kaunis kimppu synttärikukkia.

Eikä ole kyllä tarvinnut valintaa katua, tietenkään. Joten kaunis kiitos, täällä on yksi ruusuntuoksuinen ja onnellinen!

Kommentoi

  1. Inke onks sul 576 sun mielestä mukavat? Mun sattuu!

  2. mix, voi ei, onkohan sun liian pienet vai onko lesti vain jotenkin vääränlainen sun jalkaan? Mulla ei ole ollut todellakaan pienintäkään ongelmaa niiden kanssa – ainut ongelma on laittaa välillä jotain muuta jalkaan, kun mitkään muut kengät eivät ole yhtä mukavat jalassa :D Tosi harmi kuulla, höh.

  3. Oi ruusua, ihanaa. Päästäpä joskus Diptyquen liikkeeseen, siinä tavoitetta.

    Tilaan säännöllisin väliajoin (siis edellisen loppuessa) Diptyquen Baies-kynttilöitä Coletten nettikaupasta. Nyt tilasin myös toisen tuoksun, pienenä, jos löytäisi uuden suosikin. Yleensä minulle tulee kaikista tuoksukynttilöistä ja hajuvesistä päänsärky, mutta nämä eivät sitä aiheuta. Olen jämähtänyt tuohon Baies-tuoksuun, vaikka toiset ystävistäni sitä tylsäksi moittivat. Uskallan olla eri mieltä, minusta se on klassikko :)

  4. mariaelina, kiva oli pistäytyä, mutta on siellä tavallaan aika raskasta: kaikki on lähtökohtaisesti ihanaa ja mielenkiintoista, mutta nenä ei pysy kärryillä enää muutaman ensimmäisen jälkeen ja sitten ei muista, mistä tykkäsikään eniten tai sitten ei vaan osaa päättää! Mutta hyvän Baiesin saa toki sieltäkin, kauniissa kassissa :) Sitä meillä ei vielä olekaan ollut, mutta ehtiihän tuota :)