paras kauppa.

Hickoree’s Floor Two on todella tervetullut lisäys New Yorkin jo entuudestaan järjettömän loistavaan vaatekauppatarjontaan. Williamsburgin sillan eteläpuolella sijaitseva liike on avattu vasta puolisen vuotta sitten jatkona Corsillon veljesten loistavalle Hickoree’s -nimiselle verkkokaupalle. Samaiset, ilmeisen monilahjakkaat ja ahkerat veljekset ovat itse asiassa vaikuttavat voimat myös asustesuosikkini The Hill-Siden takana. Onneksi – ja yllättäen – näin upeasta liikkeestä ei suinkaan tarvinnut poistua tyhjin käsin…

Löytöni varmasti tulevat raportoiduksi blogin puolella myöhemmissä vaiheissa, mutta paperikassiini päätynyt setti näyttäisi olevan nyt verkkokaupan ”People who bought this product also bought” -suosituslistassa ihan sellaisenaan. Sinisävyistä, sinisävyistä.. Ja liivi. LIIVI.

Kommentoi