seitsemän päivää NYCissä

Päivä yksi NYCissä: vanhat lempifarkut tuumakokoa 30″ repeävät haaroista heti majapaikkaan päästyämme.

Päivä kaksi – kuusi NYCissä: om-nom-nom ja glug-glug-glug.

Päivä seitsemän NYCissä: ostan uudet farkut tuumakokoa 34″.

Kiitos New York, kiitos Self Edge. Rakastan teitä.

Kommentoi

 1. Terve,

  onko kyseessä 3Sixteen+ – farkut, eli ”unsanforized”, kun ensin laitoit housut kylpemään. Farkkufriikkinä olisi hienoa päästä käymään SelfEdgessa, eiköhän sekin hetki vielä joskus koita, kun muksu vähän kasvaa (niin pääsee taas reissaamaan =)).

  Itselläni oli syksyllä 3Sixteen housut vahvana ehdokkaana, kun mietin seuraajia APC:n petit standardeilleni. Tilasin kuitenkin Rogue Territoryn farkut (SK malli), joihin olen ollut erittäin tyytyväinen. Myöhemmin tuli hommattua myös Baldwin Denimin ”Henley”- farkut, mutta ne eivät ole muodostuneet suosikeiksi. Jenkeissä taitaa Raw Denim kulttuuri olla tällä hetkellä aika vahvana esillä?

  Lopuksi onnittelut vielä hienoista uusista farkuista ja hyvät kevään jatkot.

 2. Hah, samanlaisia kuvia viime kesältä omassa albumissa. Mahtaa hotlasiivojat ihmetellä kun jokaisessa huoneessa on farkkuja uimassa kylpyammeessa. Itse ostin farkut Blue In Greenistä. Kysyin oston yhteydessä onnistuisiko myös tuo tuikitärkeä chain stitch -lahkeisiin, jos saisin farkkuja vähän kutistettua hotellilla. Kaveri raotti takahuoneen verhoa ja siellä lepäsi höyryökoneaikainen ompelukone josta totesi että onnistuu kyllä, samanlaisilla vehkeillä ne farkut ommellaan Samurailla.

  Järkyttävä hinku palata tuonne näistä kuvista kyllä tulee, eikä edellisestä reissusta ole vielä vuottakaan. Ehkä sitten ensi kerralla ehtisi myös Self Edgeen.

 3. Riku, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki – oikein tunnistit housut! Self Edgeä suosittelen, sinne vain kun jälkikasvu sallii! Eipä ole koskaan ollut näin kivutonta ostaa farkkuja,..

  Nämä olivat minun seuraajat A.P.C.:n Petit Standardeille – on tässä muitakin välissä ollut, mutta näissä on todella potentiaalia. Katselin liikkeessä toisiakin 3Sixteenin farkkuja, joista oma kokoni oli loppu, mutta nyt kuulemma onnistuu sähköpostitilaus, kun mittani ovat tiedossa. Tätä kutsumme palveluksi ja todelliseksi asiantuntijuudeksi.. Eli sinne vaan kunhan joudat! Hyvät kevään jatkot!

  Miika, hahaa, tällä kertaa meillä ei ollut hotellisiivoojaa jota liottamisella hämmentää – housut kutistettiin kotiammeessa :) Ikuistamisen arvoinen hetki toki joka tapauksessa!

  Nyki-kuume ei kyllä hellitä otteestaan, ihan sama onko takana viikko, vuosi vai viisi. Seuraavaa reissua odotellessa, ja eiköhän silläkin retkellä Self Edgeen ehditä… Blue In Green tosin unohtui tältä reissulta, mutta onpahan yksi loistava syy lisää suunnata pian takaisin!