fashionkirppistä tulevana sunnuntaina

Sunnuntaina tärähtää Maxillissa, kun on jälleen aika Fashionkirppiksen! Raflasta Maxilliin hypännyt aito ja alkuperäinen superlöytökirppis on jälleen kehissä, kiitos ja kumarrus. Tammikuussa tapahtumaa tuurannutta Rättiriehaa järkänneenä nostan Hannalle hattua ja keskityn tällä kertaa vain saapumaan paikalle ajoissa sekä hamstraamaan itselleni herkkuja muiden pöydistä.

Onpahan kerrankin hyvä syy kammeta itsensä ylös ja ulos sunnuntaiaamuna, kaappejaan ovat nimittäin tyhjentämässä mm. suunnittelijat Minna Parikka ja Minna Hepburn, Pipsa Hurmerinta, Sara Karlsson, Aurora, Hertta sekä Tyylialkemisti. Minä vuorostaan yritän olla tyhjentämättä säästötiliäni. Siis täysin.

Fashionkirppis @ Ravintola Maxill
Korkeavuorenkatu 4
sunnuntaina 22.4. klo 12-17

Kommentoi

  1. Hipstereiden Hullut Päivät :-)

  2. Hahaa :)

    Arvatenkin cash only?

  3. Aaa, hahahaha! No juurikin – mä taidan säästää mun ryysimiset tänne sit :)

    Nanuska, jeppistä, cash only, koska myyjät ovat yksityishenkilöitä ja maksu tavaroista suoritetaan suoraan heille, ei esim. ravintolan kassan kautta :)

  4. Hipsteredien hullut päivät on niin loistava, että lainaan sen kirpparin tunnariksi. Kiitos ja anteeksi, Aaa.