samujin brunssilla

Aijai, mikä lauantai. Leppoisan heräilyn jälkeen suuntasimme Samujin brunssille Ilmattareen, jossa oli joka puolella kauniita kesämekkosia sekä pöytä täynnä rakkaita ystäviä, mainiota ruokaa ja hieman kuplivaa.

Brunssilta suunta vei Espalle Samujin liikkeeseen, sillä eräs brunssilla nähdyistä uusista mekoista sai Inken sekoamaan ensi silmäyksellä. Ei olisi varmaan saanut syötyäkään, ellei olisi kerrottu, ettei mekkoja myydä ennen kolmea. Vaatekaapistamme on nyt tullut linnunpesä, pian tiedätte miksi.

Kaikki on kohdallaan, kaverit. Päivä on vasta puolivälissä ja uunissa porisee pata myöhemmin kasattavaa lasagnea varten. Vieläkö tämä päivä voi tästä muka parantua? Otetaan selvää.

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Jan
Pikkutakki Engineered Garments
Kauluspaita Gitman Vintage
Avainketju Ally Capellino

Inke
Mekko Samuji 

Kuvan nappasi Stella, lämmin kiitos!

Kommentoi

 1. Vilken underbar bild !! :))

 2. Tiedätkö tulevatko nuo uudet mekot jossain vaiheessa myös verkkokauppaan myyntiin, (vai onkohan kyseessä joku pieni erä, joka myydään taas loppuun suunnilleen viikossa)? :/
  Voisitko vähän kuvailla, millaisia uudet mekot olivat? Kuvia ei varmaan ole missään saatavilla? *utelias* :)

 3. Söpöläiset! MIlloin kuvaa uudesta mekosta?

 4. kia, tack! :)

  h, voi, en tajunnut kysyä, mutta kysäise ihmeessä Samujin suunnalta :) Mekoista Sara osasi kertoa hieman enemmän: neljästä printtikankaasta on tehty mekkoja viittä Samujin klassikkokaavaa käyttäen. (http://trendi.fi/blogit/nimi/Sara-K/) Printit olivat oli pääskyä tummapohjaisena sekä vaaleapohjaisena, jotain ihan mieletöntä Liberty-henkistä pientä printtiä (muistaakseni hieman lilaan vivahtavaa) sekä yksi vaaleampi, pienikuvioinen kangas. Takuuseen menen tosin vain pääskysistä, koska tumman pääskymekon nähtyäni en juuri muuta enää nähnytkään… Oma mekkoni on tehty samalla kaavalla kun toinen lempparini, se sinikukkainen Fellow-dress. Siellä taisi olla myös sitä 3/4-hihaista kaavaa, samaa kuin kaksi Liberty-mekkoani sekä sitten tuo Saran olkaimeton mekko… Ja se yksi taisi olla se Liberty-mekoista tuttu, jossa on vyötäröllä se kiristysnyöri.

  No, takuuseen en mene, olkoonkin että melkoiselta hysteerisen keräilijän horinalta tuo ylläoleva nyt kuulosti :)

  mom, toiveesi on toteutettu!

 5. Kiitos vinkistä Inke! Nyt on minullekin tulossa on oma lintuparvi :) Se lintumekko (mikä Sara K:lla on) olisi ollut ihana, mutta loppuunmyyty jo tässä vaiheessa, höh… :/
  Mutta toisaalta Samuji näyttää kierrättävän noita samoja mekkokaavoja mallistosta toiseen ja maailmassahan riittää kauniita kankaita, joten ehkä sitten ensi kerralla…

  Mutta olivatko mekoissa pikkuisen hinnat nousseet…? Muistelen, että LIberty-mekot olisivat maksaneet alle 200 ja ne hihattomat mallit jotain 150e luokkaa, mutta nämä kaikki yli 200e?!

 6. h, onnittelut lintuparvesta! Mun mielestä noiden Liberty-mekkojen hinnat olivat aika samat syksyllä ja nyt keväällä, vai olenkohan väärässä? No, toivotaan että hinnat pysyvät mekoissa about tällä tasolla, tämän verran olen tällä hetkellä valmis maksamaan hyvistä matskuista huolellisesti ja huolitellusti naapurimaassa valmistetuista ja kotimaassa suunnitelluista superkauniista mekkosista. Tai siis jos hinnat pysyvät suurinpiirtein tällä suunnalla, niin voin vierailla putiikissa sopivan säännöllisesti :)