the long tail

Länsinaapurin Our Legacy on lisännyt toinen toistaan hienompaa kevätuutuutta verkkokauppaansa viimeisen kuukauden aikana. Tästä huolimatta en ole varsinaisesti kiljunut riemusta… Merkin vaatteita olen keräillyt kokoelmiini jo vuosien ajan, joten monista tämän kevään uutuuksista roikkuu kaapissani jo vastaava, pari vuotta vanhempi versio. Hyvä tietty tietää, että uutta on saatavilla kun entisistä aika jättää – merkki päivittää jälkeään juuri sopivasti, pysyen ajankohtaisena mutta juuriaan hylkäämättä. Tervetuloa Our Legacy -kelkkaan, uudet fanit!

Tämän takin kohdalla kuitenkin hieman innostuin, johtuu osin varmaan siitä että kaikki takkini ovat tummanpuhuvia. Vaalean kevättakin jujuna on irtohelma, jonka avulla takin voi taiteilla parkapituuteen tai pätkäistä lyhyemmäksi, tarpeen ja fiiliksen mukaan.

Beamiin on korviini kiirineen huhun mukaan rantautunut Our Legacyn kevättä, täytyypä piipahtaa katsomassa, josko tangolla odottelisi vaalea takki tai jotain muuta mukavaa.

Our Legacy Cloud Jacket, 350 €, ourlegacy.se

Kommentoi