18/03/12

Marni at H&M -malliston lanseeraus meni minulta aivan poskelleen, pipariksi ja penkin alle. Tuona torstaiaamuna painelin tietokoneeni nappeja jo ennen kahvinkeittimen nappuloita, vain huomatakseni malliston tulevan nettimyyntiin vasta puolenpäivän tienoilla.

Toissatorstaille ajoittuivat myös työpaikkani isommat kinkerit, käytännön järjestelyt saivat minut unohtamaan heti töihin päästyäni, mikä on tuo mystinen ”tietokone”, josta monien olen kuullut puhuvan. Paikan päälle Aleksille en ehtinyt edes haikailemaan ja malliston muistin seuraavan kerran oikeastaan vasta kaverin tultua juhliin esittelemään uusia Marni-korviksiaan.

Perjantaina nettikauppa julisti loppuunmyytyä ja meikäläinen heitti hanskat tiskiin. Ollaan sitten ilman pyjamaa. (Onneksi juhlat olivat sentään hyvät.)

Tänä lauantaina olimme muilla kaupunkiasioilla. Koska vapaapäivä oli sujunut mutkattomasti ja mieliala oli korkealla, ajattelin uskaltautua katsastamaan Marni-tankoja yli pari viikkoa myöhässä, koska tiesin, että nyt ehkä kestäisin odotettavissa olevan takaiskun.

Mitäpä vielä. Isäntämiehen elkein kävelin tangolle, tartuin viimeiseen siellä roikkuneeseen pyjamapaitaan, löysin kokolapusta numerot kolme sekä kuusi ja marssin kassalle.

Kotona tanssin pienet voitontanssit, pyjamapaidassa peilin edessä. Jip-jip-jip! Nyt kävi niin sanotusti munkki – tuplahillosilmällä.

Paita Marni at H&M
Housut Acne
Tossut Converse
Sensuroituna ruudulla vielä työn alla oleva Nyt-juttu

Kommentoi

  1. Munkki! Mulla kävi ihan samoin. Menin muina miehinä ihan sikamaisen myöhässä selailemaan valikoimaa ja siellähän se pyjama odotteli. Ostin myös settiin kuuluvat shortsit ja sitten hiihtelin läpi lauantailounaiden ja muiden viikonloppumenojen naama virneessä maailman mukavin yöasu päällä.

  2. Sara, sullehan todella kävi ns. ”monk”, koska sait shortsitkin! Mulle ei löytynyt enää kokoa :( Mut ihana pyjama, eiköstä vaan!

  3. täällä turussa tuntui olevan aika maltillista menoa, itse lastenvaunuineni olin paikalla myyntiintulopäivänä noin puoli yhdeksältä ja täysien rekkien välissä kierteli rauhassa kourallinen asiakkaita. jos kovasti haluat shortseja, voit varmaankin soittaa turun myymälään ja kysyä, jos kokoja olisi vielä jäljellä ja varaisivatko. sitten vaan turkulaisystävään yhteys (pakkohan sulla on olla joku turkulaisystävä? jos ei ole niin kirjoita vaikka mulle.) :)

  4. Nna, onkohan siellä Turussa enää mitään jäljellä, kun kuulin Helsingin liikkeeseen tulleen erän Turkuun ja Tampereelle hyllyihin jääneitä Marneja – liekö tuosta satsista omani sain? Mäpäs kysäisen turkulaisiltani, josko ehtisivät vaikka ohi kulkiessaan pöksyjä katsomaan. En ole ihan vielä varma siitä, miten pakottava shortsitarpeeni on – jotenkin vähän ujostuttaa! Kiitokset ihan hirmuisesti vapaaehtoiseksi tarjoutumisesta :) <3

  5. Nnalla on kyllä loistopalvelu, osti minullekin haluamani <3 Shortsien hankkimista mietin pitkään, mutta jätin ostamatta koska mulla on huonoa kokemusta silkkipöksyistä, joihin rakastun ja jotka kuluvat extranopeaa puhki :D Ehkä samujin puuvillaiset libertyshortsit kestäisivät pidempään?

    Hieno kuva, btw! Katoin ensiksi että toi on jostain marnin lookbookista, mut sit huomasin että sehän on Inke.

  6. hehee, sama homma – tosin omani odotteli jo keskiviikkona. kyl ny o hyvä. monk koko pyjamatiimillä.

  7. vitsi, oiskohan niitä shortseja vielä jäljellä. pitänee pistää omat agentit asialle!

  8. Shortseista puheenollen.. Osaako kukaan sanoa mitään niistä Samujin Liberty-shortseista? tai siis lähinnä kokoluokkaa, onko normaalia, pikkuista vai millaista? Itse en pääse niitä sovittelemaan ja netin kautta en jaksaisi sitä palautusrumbaa etc.

  9. Piritta, mun mielestä ne Samujin Liberty-shortsit tuntuu reilun kokoisilta, eli ainakaan ei varmaan kannata omaa kokoaan isompaa tilata, ellei toiveena ole oversized look. Mulla on kahdet shortsit ja molemmista sama koko kuin mitä tavallisestikin käytän. Ne tuntuu ihanan rennoilta mutta samalla asiallisilta päällä (vierastan kaikkea liian lököttävää, rypistyvää ja kirraavaa) ja on olleet kyllä mahtavat käytössä. En nyt muista, mitä pesuohjeessa sanotaan, mutta mä oon pessyt omani koneessa neljässäkympissä, ja hyvin on pysyneet kuosit ja koot kohdillaan. Eli mitään kutistusvaraakaan ei tarvitse miettiä. Mutta jos epäröit edelleen koon kanssa, laita ihmeessä kaupan tytöille meiliä tai soita, niin saat tarkempia mittoja. Ainakin osoitteesta shop(at)samuji.com vastaillaan nopeasti :)

  10. Turussa näkyi tänään olevan vielä yhdet kuviolliset shortsit kokoa 34 ja muutamat kokoa 38. 36 näytti olevan loppu. Sitten oli muistaakseni ainakin kokoa 42 useammat.

  11. wikke, puuvillalla varmaan pätkisi pidemmälle :) Mä olisin valmis ottamaan riskin jos jostain koko vielä löytyisi.. Hmmh. Kiitokset vielä kuvakehuista! Kiva, että selkäpuoli onnistuu hämäämään.. Olisitpa nähnyt mun epätoivoisen sunnuntaifreesausyrityksen tummanviininpunaisella huulipunalla muutoin meikittömään naamaan. En suosittele, kenellekään enkä missään olosuhteissa.

    stellagee, success! Tuplamonkit kesäterassilla <3

    kid, onnea metsästykseen!

    Kiitos Sara kun autoit Pirittaa! Nyt munkin tekee mieli Liberty-shortsiakin.. Marni-puserolle olisi kyllä kiva saada pari.

    Nna, voi vitsi, olisikohan se sitten 36 vai 38 mulle.. 34 sovitin Helsingissä ja ne eivät kyllä todellakaan olleet millään tapaa imartelevat mustien sukkisten päälle puettuna. Olisipa hauska tietää, miten paljon eri kokojen välille tulee mittaa lisää ja mitä kokoja ihmiset ovat itselleen valinneet.

  12. Osaisiko joku sanoa jotain Samujin luomupuuvillaisten t-paitojen laadusta? Ovatko hintansa arvoisia (75 euroa)? Entä onko niissä mitoitus normaali? Stockalta saisi tänään sen -10% ja mietin, että pitäisikö laittaa noista tilaus menemään… Hyviä t-paitoja tarvitsee aina. Mutta tuohon hintaan t-paidan pitäisi kyllä olla vähintään täydellinen.