paris vs new york

Paris versus New York -blogiin palaan säännöllisin väliajoin, uuden toivossa ja jo nähtyä jälleen ihastellakseni. Kahden lempparikaupunkini tunnusmerkkejä vertaileva ja rinnastava blogi on mielettömän oivaltava ja aiheuttaa vakavaa kaukokaipuuta.

Kirjaksi Vahram Muratyanin havainnot on jo ymmärretty sitoa, mutta nyt kaupunkimaisemaa voi ihastella isommassakin mittakaavassa ja hiilijalanjälkeään kurisssa pitäen…

…Colette nimittäin myy julkisivua tarratapetteina! Josko pieni siivu New Yorkia ikkunan viereen? Tai ikkunan eteen – en usko, että jäisimme tuota vastapäistä räkälää kaipaamaan…

Domestic x Vahram Muratyan Paris & New York Wallpaper Stickers, 96 €, colette.fr

Kommentoi

  1. Oijoi… tulipa visio laittaa tuo New York vauvan huoneeseen. Tuossa värimaailmassa olisi vauvalla tuijottelemista :) Mutta osaatko sanoa, onko tuo tosiaan tarratapettia vai joutuuko liisterin sekoitushommiin?

  2. AS, mä haluan teidän vauvan huoneen! :) Ei ole valitettavasti tarkempaa tietoa tuon kiinnittämisestä, mutta Coletella nimittelivät sitä tarraksi, ”sticker”. Ehkä se sit ei vaadi liisteriä liimaantuakseen, koska isoa tarraa nyt voisi tavallaan nimittää tapetiksi, mutta tapettia ei tarraksi ellei se ole itsetarraantuvaa sorttia. (Mun pitäis kyllä päätellä ihan maajoukkueessa.:D)

  3. Kyllä… ehdottomasti maajoukkuetason päättelijä :D Ehkäpä sitä sitten voisi uskaltaa ryhtyä projektiin jos tarrasta on kyse. Seinätarrailusta kun on ennestään jo vähän kokemustakin. Liisteröinti sen sijaan huutaa ”kuprua ja ilmakuplaa, kuinkas se liisteri tuohon tarttui ja oho, meni talo vähän vinoon” -lopputulosta.

  4. On sellaisakin tapetteja, joissa on valmiiksi liima takana, ei tarvitse kuin kastella ja nostaa seinälle. Jospa se on sticker?

  5. Toivotaan joka tapauksessa, että ”sticker” on helppo asentaa. Tilaus lähti ja törkeän isot toimituskulut tuli vielä päälle… ei parane sössiä tätä projektia :)

  6. AS, kerrohan millainen kiinnitysmekanismi oli! Täällä pidetään peukkuja, ettet liimaa itseäsi seinään tapettia kiinnittäessä :)

  7. No perus tapettiahan se sitten oli :/ Mutta en heitä kirvestä kaivoon vaan lähden reippaasti rullan kanssa tapettikauppaan kysymään liisteriä ja ehkäpä vähän kiinnitysvinkkejäkin. Hei oikeasti… ainoastaan kaksi tapettivuotaa pitää kiinnittää seinää (talo on kahdessa osassa), eihän se voi olla vaikeaa….eihän? (*ja aloitti samantien googlaamaan tapetointifirmoja netistä*)