sehr gut

S.E.H Kellyn vaatteet ovat brittiläisen perinteen ja yhteistyön lopputulos. Vaatteiden suunnitteluprosessi tapahtuu Lontoossa, mutta itse valmistukseen käytetään erilaisten alueellisten pientehtaiden osaamista, hieman tuotteesta riippuen. Kaikki kankaista nappeihin valmistetaan ympäri Iso-Britanniaa ja kerätään yhteen sekä viimeistellään käsin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Lopputulos on todella hieno. Vaatteet ovat sopivan perinteisiä, mutta flirttailevat hieman työvaatteiden kanssa.

Jos merkki ei ole entuudestaan tuttu, niin suosittelen vahvasti. Se on vain yhden klikin päässä!

Kommentoi

  1. Miksi miehille tehdään kaikki parhaimman näköiset vaatteet, ihanimmista materiaaleista. Epistä.

  2. […] Kellyyn vuoden 2012 alussa ja olen seurannut heidän tekemisiään siitä saakka. Tuotteet, jotka vaikuttavat paperilla […]