väännänkö rautalangasta?

19.2.2012, Klo 21:15 | Kirjoittanut

Missä klemmarit? Missä pihdit? Pupun nähtyäni palan halusta aloittaa pitkästä aikaa tee-se-itse -projektin, joka voisi – totuttuun tyyliin – päättyä noin puolen tunnin epätoivoisen yrittämisen jälkeen itkupotkuraivareihin!

Hillier Bunny Doodle Diamond Necklace, $1705, openingceremony.us

Tagit:

4 kommenttia » “väännänkö rautalangasta?”

 1. avatar Emma
  21.2.2012, 0:30

  Rautalankatyöt! Voi saatana. Mun _opiskeluihin_ kuului rautalankatöitä (kyllä), ja meinasin heittää ne perkeleen vääntimet (anteeksi, tää aiheuttaa nyt pakonomaista kiroilua!) ikkunasta ulos muutamaan kertaan. Huh. Verenpaine nousee jo pelkästä ajatuksesta. EN SUOSITTELE, KENELLEKÄÄN. Paitsi lehmille ja käsityöihmeille.

 2. avatar taina
  21.2.2012, 11:37

  Aivan supersiisti pupu!
  tuli mieleen kun hermostuin töissä ja vääntelin klemmareista kirjaimet FUCK U. Lopputuloshan oli lisä-ärsyyntyminen ja hemmetin kipeät sormet. En suosittele, myöskään.
  Tiedä sitten jos olisi yrittänyt tuollaisen teiniangstimielenilmauksen sijaan vaikka suloista pupua, olisko käynyt toisin.

 3. avatar Lora
  21.2.2012, 15:01

  Hopealangasta voisi olla mukavempi vääntää tuollaista :)

 4. avatar inke
  21.2.2012, 22:04

  Emma ja taina, mä myönnän hymyilleeni ja nauraneeni teille, mutta molempia symppaan valtavasti! Ehdotan Emmalle Tainan askarteluvinkkiä – ehkä rautalankatyöt tuntuvat jotenkin paremmilta kirosanoja väännellessä? :)

  Lora, vähän turhan kallista harjoittelumatskua kun tietää olevansa täysi tumpula :D (Toisaalta – mun käsityötaidoilla jopa klemmarit ovat liian kalliita…)

Kommentoi