tummanvalkoista ja vaaleaa mustaa

Pusakka Étoile Isabel Marant Haca Jacket, $485
Farkut Rag & Bone ”The Skinny Jean”, $187
T-paita Organic by John Patrick Boxy Tee, $82
Laukku 3.1 Phillip Lim 31 Hour Bag, $750
Lenkkarit Alexander Wang Dillon Sneaker, $385
Mustavalkeat herkut lagarconne.comin valikoimista.

(ps. Tuo laukku – järin vakavasti harkittava ehdokas…)

Kommentoi

  1. Oioi, haluaisin tuon kaiken!

  2. Nna, siis tuo pusakka, tuo pusakka..! Laukusta mainitsinkin jo. Loput maistuisivat höysteenä… (Ja hitsi, että tekee mieli lakua kun on tuota kollaasia väsännyt ja tuijotellut..)

  3. Jakku on supersöötti!

  4. Mä niin haluaisin kanssa ton laukun! Mutta vaikka onnistuisin rääpimään rahat kasaan (dollarin kurssin romahtamista odotellessa…) sehän on yksinoikeudella myynnissä Barneysilla, onko niillä nettikauppaa?

  5. mom, niin on, jotenkin liikuttava mutta hyvällä tavalla. Tah-too.

    Eeva, miten niin on yksinoikeudella myynnissä Barneysillä? :) Bongasin ton tohon kollaasiin lagarconne.comista, jossa se oli ennakkotilattavissa.. Hmm. Mut Barneysillä on verkkokauppa osoitteessa http://www.barneys.com, kai ne Suomeen toimittavat..?

  6. Inke – hmm, silloin kun toi laukku lanseerattiin niin sitä mainostettiin niin. Ja Barneysin sivulla lukee ainakin edelleen, että ”Phillip Lim‘s new 31 Hour bag—exclusive to Barneys New York—is, quite simply, the bag we’ve been waiting for.” No mut, aina vaan parempi, jos sitä saa muualtakin.

  7. Eeva, ilmeisesti se on sitten ollut yksinoikeudella rajoitetun ajan tai jotain… Lagarconne väittää sitä myyvänsä 1.2.2012 alkaen. Mutta oiskohan kuitenkaan kätevät nuo vetskarit? Ei taida olla kovin näppärää kaivaa laukusta kaupungilla soimaan pärähtänyttä puhelinta.. No, toisaalta tuonne ei taida taskuvarkaan käsi niin vain luikerrellakaan.