talvinaamoille

Lumene muisti bloggaajaa joulukuun alkupuolella toimittamalla Kallioon laatikollisen värikosmetiikkaa ja voiteita. Tästä lämpimät kiitokset: pitkän josnytvähänpuuteria -kauden jälkeen ehostaminen on taas alkanut kiinnostaa! Mikään värikäs, kokeileva saatika inspiroiva meikkaaja en taida vieläkään olla, mutta itseäni on uusien tuotteiden testailu ja sutien kanssa heiluminen piristänyt.

Niinäkin päivinä, kun huulipunat ja luomivärit ovat jääneet laatikon pohjalle lepäilemään, olen ilahduttanut itseäni kahdella tuubilla. Tähän kaksikkoon oli helppo rakastua…

Lumenen Arctic Aqua -tehohoitoa olen laittanut kasvoilleni kosteutta tuomaan ja meikkiä pohjustamaan jokaisena päivänä kuluneen talven aikana. Hienosti toimii: naamaa ei kiristä kylmyys eikä huoneistojen kuiva, lämmitetty talvi-ilma. Meikkipohjakin pysyy nätisti paikallaan. Iho ei kiiltele eikä hilseile, oma ihotyyppini osaa kyllä halutessaan hoitaa molemmat hommat yhtä aikaa.

Todelliseksi tähdeksi on osoittautunut merkin viidessä minuutissa rauhoittava tehovoide. Mieletöntä kamaa: tällä on pysynyt naaman talvihilseily kaukana ja iho on pysynyt muutenkin varsin kiitettävässä kondiksessa. Parhaimmillaan voide on pikkupakkasissa juostun lenkin ja sitä seuranneen tulikuuman suihkun jälkeen. Huh-hah-hei -punotus rauhoittuu tuota pikaa ja jäljelle jää silkka liikkumisen ilo ja hehku. Talven ensimmäinen kunnon nuhakuume on ollut voiteen viimeisin koetinkivi. Niistetty nenä ei ole irtoamassa, kiitos rasvan! Tai no, rasvan ja rasvan – minä pidän tästä voiteesta erityisesti siksi, että se tekee saman, mitä rasvaisin rasva parhaimmillaan tekisi, vaikka koostumus on kevyen voidemainen ja hyvin imeytyvä. (By the way, eräs nimeltämainitsematon mieshenkilö on yhytetty tuubin luolta harva se ilta. Kerran tarjosin testiin, kohtalokkain seurauksin.. Mitä minulle nyt jää?!)

Että niin, antaa tuulla ja paukkua vaan – ei tunnu missään!

Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Kosteuttava ja Tasoittava Tehohoito, n. 15 € ja Sensitive Touch 5 min SOS Rauhoittava Tehovoide n. 20 €.

Kommentoi

  1. Hei nuohan kuulostavat hyviltä!
    Ovatko siis uutuuksia ja jo saatavilla kaupoista? :)

  2. HeidiM, kyllä on – siitä vain kaupoille testailemaan!

  3. Hyvä postaus! Juuri tätä kaipasin! nimin. yleensä sekaiho, nyt tänä talvena hilseilevän kuiva ja kitisevä :)

  4. Yvonne, ehkäpä näistä on sullekin avuksi! Kovinhan tuo on henkilökohtaista, mikä kullekin sopii mutta eipä kokeillessa oikein mitään menetä, ellei varmaa jeesiä ole jo valmiiksi tiedossa :)