switcheroo

Jan, eiköhän luovuta tuosta vaatekaapin ja -hyllyn tiukasta kahtiajaosta ja yhdistetä voimavaramme. Enemmän on enemmän!

Siis ainakin minun mielestäni: mikään ei enää pitäisi minua erossa Janin pipoista, villatakeista eikä varsinkaan siitä yhdestä Our Legacyn tummansinisestä taiteilijatakista, jota aion kyllä lainata heti kun tuo valvova silmä hetkeksikään herpaantuu.

Jotenkin minusta tuntuu, että toinen osapuoli ei ole välttämättä niin innoissaan ideasta.. Ja myönnettäköön, että osa minusta jopa toivoo niin. (Minulla on mitä melkoisen hyvä mielikuvitus, enkä saa erästä mielikuvaa nyt pois verkkokalvoiltani. Apua.)

Hieno idea tämä taidekuvasarja, ja loistava toteutus: kylläpäs he muistuttavatkin toisiaan.

Vaatteiden vaihtoa osoitteessa sincerelyhana.com, kuvat myöskin lainattu sieltä.

Kommentoi

  1. Tuo mielikuva oli hyvä! Lainaatko laukkusikn?

  2. mom, pakko kai se olisi – ehkä se pelastaisi tilanteen, tai jotain..