kevätacne

Muutaman ”en vaan tajuu” -kauden jälkeen Acne ja minä taidamme jälleen ymmärtää toisiamme. Harmi sinänsä: minua harmittivat merkin melkoisesti nousseet hinnat paljon vähemmän silloin, kun en himoinnut Acnelta itselleni kuin muutamia yksittäisiä sattumia.

Mutta nättiä on: kyllä näitä ainakin katsella saa. Siis palmikkoneule! Söpö, harmaa ja pörröinen villatakki! Koulutytön salkku! Mitä niille dramaattisille, tummanpuhuville trikooriekaleille ja tamppaajat-kengille tapahtui? No, minä en valita…

Acne Resort s/s 2012, shop.acnejeans.com

Kommentoi

  1. On niin sääli, että Acne on karannut lompakkoni ulottumattomiin sillä tuo mallisto näyttää todella hyvältä

  2. Aikamoinen suunnanmuutos, nythän nuo näyttävät taas vaatteilta. Myös materiaalit olivat ainakin niissä jutuissa joita kurkkailin tarkemmin nettisivuilta ns. kohdallaan, tuo ihana neule oli esim. 100 & puuvillaa. Kumma juttu että hinnat eivät tunnu läheskään niin yliampuvalta jos maksaa muusta kun keinokuiduista… Ja nuo neuleen ja salkun kanssa puetut housut ottaisin kaappiini koska tahansa ellen kärsisi vakavasta vaalea-alaosa-ahdistuksesta…

  3. Vaalea-alaosa-ahdistus… Hmmm. Minusta näyttää aina parhaalta, kun alaosa on vaalea, jopa valkoinen ja yläosa tumma, jopa musta. Toisinkin päin on hyvä, mutta vaalea alaosassa parempi! Kumma miten siihen silmä tottuu ja se alkaa tuntua ainoalta oikealta.

  4. Heidi, no niinpä!

    Anneli, ensimmäinen lauseesi summaa ajatukseni :) Kivaa, jos luonnonmateriaalit sentään palaavat valikoimaan, aika polyesteripainotteista on ollut touhu parina viime kautena. Hinnat nyt alkavat olla vähän.. öö – ”korkeampaa designer-tasoa”, Ainakin nahkatakit taitavat maksaa kyllä tuplasti sen, mitä vielä muutamia vuosia sitten, kautta linjan on nakattu kyllä kymmeniä prosentteja höttöä hintalappuun. Ehkä tätä ei kauhistelisi, ellei olisi merkkiä niin paljon hankkinut takavuosina.. Nyt vasta jos tutustuisin, en ehkä niin järkyttyisi: päättelisin vain, etten taida kuulua kohderyhmään :D

    Ja mitä vaalea alaosa-ahdistukseen tulee, niin olen jossain sinun ja äidin välimaastossa – kieltämättä hieman ujostelen vaaleita alaosia, mutta olen muutaman uskaltautunut sentään hankkimaan! Myönnettäköön, että tummassa viihdyn huomattavasti paremmin. Tummia housuja ei edes ajattele, vaaleiden laittamista miettii aina vähintään kahteen kertaan. Mikä lie fiksaatio…