huomisillan agendalla

Varhain huomisaamuna koittaa työmatka Lontooseen, kotiin palaan tosin jo perjantaiyönä. Jos kaikki menee hyvin ja aikatauluni antaa myöten, niin ehdin myös vierailla muutamassa lempikaupassa. Olisin todella kiitollinen aamupala- ja ravintolavinkeistä Frith Streetin välittömässä läheisyydessä, sattuuko joltakulta löytymään?

Kommentoi

 1. Tarkoittanet Frith Streetiä? Ihan ässä mesta hoodeilla, go go: http://www.nopi-restaurant.com/

 2. http://www.leonrestaurants.co.uk/

  Ihanin ihanin kaikista: Leon! You will love it. Käy brekuun, lounaaseen ja take-awayhin.

  Ah, Lontoo!

 3. Ja siis, sua lähinnä varmaankin Carnaby Street.

 4. Iltasyömiseen Busaba. Isot Communal pöydät, joten helppo mennä yksinkin.

  http://busaba.com/

 5. Frith Streetiltä löytyy: http://www.koya.co.uk/

  Eikä kaukana oo tääkään lemppari: http://foodforthought-london.co.uk/

 6. Osoitteesta 50 Frith Street löytyy paikka nimeltä Moolis, josta saa intialaisia wrappeja. Käyvät lounasruuaksi tai yöpalaksi. Kirjakauppa Foylesilla (113-119 Charing Cross Road) on kahvila, josta saa hyviä täytettyjä leipiä sekä kakkuja. Ja läheltä löytyy vielä Lontoon paras italialainen kalaravintola: Zilli Fish, os. 36-40 Brewer Street.

 7. Suurkiitokset vinkeistä kaikille! Tässähän kävi kuten työmatkoilla yleensä – minua vietiin ja sitten iskikin jo valtava väsy. Illallisen sijaan kutsui hotellin pehmoinen peti.

  Lontoon matkaajille voin kuitenkin suositella lämpimästi Hazlitt’s Hotelia (http://www.hazlittshotel.com/) ja Dean Street Down Housea (http://www.deanstreettownhouse.com/) aamupalapaikaksi. Vinkkinne eivät kuitenkaan jää huomiotta – vielä se seuraava Lontoon reissu koittaa ja nyt, kun hyvä hotelli on tiedossa, pääsevät myös lähiseudun ravintolavinkit testiin!