turhan tuhti tuoksu

Minä oikein innostuin, kun näin ghd:n uudistaneen muotoilutuotesarjansa. Uudet, mustat pullot ovat vain niin paljon niitä vanhoja, kullanhohtoisia kolmioita tyylikkäämpiä! Jep, puhtaasti purkin perusteellahan tulee tehtyä valtaosa kosmetiikkaostoksista…

ghd:n lämpösuojaa on löytynyt kylppärin kaapistani aina siitä saakka, kun olen muotoilurautani hankkinut. Toimiva perustuote, vaikkei teekään muuta kuin suojaa tukkaa fööniltä ja rautojen tulikuumilta levyiltä. Olisihan noita lämpösuojia toki saatavilla myös muotoilevia aineita sisältävinä versioina (niin, ja monet muotoiluaineet taitavat sisältää sen lämpösuojan – miten päin tätä asiaa nyt sitten tarkasteleekaan), mutta aina sitä ei kaipaa ekstratahmaa tai tuuheutusta tukkaansa.

Matkan varrella ja uudistuspuuskassaan olivat ilmeisesti ghd:llä päätyneet korjaamaan jotain, joka ei koskaan rikki ollutkaan. Purkki on hieno, juu, ja tuote toimii kyllä siinä missä entinenkin. Joku on vain mennyt lorauttamaan tuotteen sekaan tuoksuaineita hieman reilummalla kädellä, ja sekös kiukuttaa.

Tuoksu ei missään nimessä ole paha, tästä tulee mieleen joku tuhdimpi hajuvesi. Harmikseni tuo lämpösuojan tuoksu on vain sen verran vahva, että haistan sen hiuksistani jatkuvasti, vielä illallakin. Henkeä lähes ahdistaa. Eikä muuten toivoakaan, että itse valitsemani hajuvesi tämän tuhdin tukkatuoksuni alta enää minnekään tuoksuisi.. Enkä minä sitä taida tohtia enää laittaakaan tätä käyttäessäni, taitaa tämä tuoksucocktailini tukehduttaa kohta kanssaeläjänikin.

Harmi – käytän tämän pullon kyllä kärvistellen loppuun, mutta seuraavan lämpösuojan etsin hieman kevyemmän tuoksuisena. Oliko teillä lämpösuojavinkkejä jakaa?

Kommentoi

 1. ei ole jakaa vinkkejä, mutta valitusta kylläkin. tykkään itse nimittäin tigin queen for a daysta (muut testaamani tigit onkin ollut pettymyksiä), mutta siinäkin on ihan liian voimakas tuoksu. ei paha, mutta sellainen, jolta olisin voinut tuoksua seiskaluokalla, en nyt. mulla on kyllä ollut käytössä xz:n tyrni-lämpösuoja, josta ei ole pahaa sanottavaa, mutta ei ole mitään vertailukohtaa, joten en tiedä, onko se hyvä.

 2. En ole kokeillut four reasonin lämpösuojaa, mutta niiden muut muotoilutuotteet ovat olleet hyviä ja niillä on aika raikkaita tuoksuja. Eli kun mun tänhetkinen Lee Staffordin (pahan hajuinen) lämpösuoja on loppu, vaihdan varmaan yllä mainittuun.
  Käytän tällä hetkellä shampoota ja hoitoainetta jossa on valmiiksi lämpösuojaa, joten harvemmin on tarve lisäsuojalle, kun en suorista tai kiharra hiuksia kuin juhliin.

 3. Osiksen Flatliner (onkohan se sen nimi..?) on suosikki, olen joskus koittanut jotain muuta merkkiä ja aina palannut Osikseen. Eikä taida juuri tuoksuakaan, ehkä siinä joku hento on..

 4. Mäkin olen käyttänyt uskollisesti sitä kolmiolämpösuojaa, vaikka olenkin kuullut että lämpösuojat ovat täyttä huuhaata – eivät kuulemma mitään suojaa kuumuudelta. No, tiedä häntä, parempiakaan ehdotuksia lämpösuojiin mulla ei ole. Mutta jätänpä tuon uuden pullon hankkimatta, kiitos vinkistä ;) inhoan voimakkaita tuoksuja, välitön päänsärky iskee.

 5. Olen myös harkinnut hankkivani uuden lämpösuojan; tällä hetkellä käytössä oleva Joicon Silk Result on kyllä ihan ok, jättää hiukset pehmeiksi eikä liian muotoillun tuntuisiksi. Purkki vaan tuntuu hupenevan melko nopeaa tahtia suoristusrauta-addiktioni myötä… Tässä on myös sopivan mieto tuoksu!

  Mulla harkinnan alla on Sebastianin Trilliant / Potion 9 sekä Redkenin Iron Silk. Kiva jos täältä saisi vinkkiä jostain toimivasta tuotteesta! :)

 6. Ykkönen on KMS California FreeShape Quick Blow Dry joka myös (oikeasti, it’s freaky) kuivattaa hiukset nopeammin.

 7. Kiitoksia vinkeistä kaikille! Pitääpä pistää vertailuun kun uuden purkin tilaaminen on ajankohtaista. Marsun pikakuivattaja kuulostaa kyllä friikiltä, melkeinpä pitää uskaltautua testaamaan… Ilmeisesti se ei ole kuitenkaan kuivattanut hiuksia silleen pysyvämmin eli karheiksi ja katkeileviksi? :)

 8. En ole moista huomannut, vaikka mulla on kyllä tällainen valkaistu polkka, jossa kuivuus on aika given :)

 9. Kiva kuulla Marsu, nyt mä uskaltaudun tilaamaan! Kokemusta valkaistusta polkasta löytyypi lähimenneisyydestä, joten jos tuo aine sopisi sille tukalle, niin sopii kyllä tälle tummennetullekin :D

 10. onko kyseessä eri purkki vai tämä sama? meikällä aivan toisenlaisen mielipide. enkä siis edes tykkää voimakkaista hajuista ja vihaan sitä tunnetta, kun ”vierasta” hajuvettä joutuu hengittämään. mutta mielestäni tässä oli ihan kiva haju eikä edes liian voimakas. tiedä häntä.. tässä vielä linkki http://whitetrashdisease.indiedays.com/2011/12/17/uutta-olemattomassa-peilikaapissani/

 11. Nata, meillä näyttäis olevan eri purkit: mulla pelkkä lämpösuoja ”Heat Protect Spray” ja sulla ”Straight & Smooth” :) En ole sitä sinun purnukkaasi nuuhkuttanut, joten vaikea sanoa onko tuoksu sitten sama vaiko ei. Omani tuoksu on kyllä ihan miellyttävä, mutta se on vain niin tarpeettoman tuhti, että peittää oma-aloitteisesti valitsemani parfyymin ja se on vähän plaah… Ja molemmat yhdessä ovat hieman turhan tömäkkä kombinaatio.

  Täytyypä tosin todeta, että tukkaani käherrettiin viime viikolla ghd-raudoin ja tuottein eräässä pressipäivässä ja kampaaja kertoi kysyessäni, että lämpösuojaa riittää ihan muutama suihkaus vain, tyyliin pari-kolme. Hirmuisen vaikea uskoa, että tuo määrä mitenkään riittäisi levittymään tukkaa suoraamaan, mutta täytynee yrittää! Tuotteessa on kyllä hirmuisen vahva tuoksu, parfyymi on ihan INCI-listan alkupäässä… Mutta ehkäpä voisin saada loppupullon käytettyä tiputtamalla suihkutusmäärän kuudesta pumppauksesta suositeltuun kolmeen ;) Kyllä se tuoksuu silloinkin, mutta ehkäpä silloin vain vahvasti eikä henkeäsalpaavasti!

 12. Itselläni on Cutrinin Sensitivism monitoimisuihke, joka sisältää myös lämpösuojan. Siinä ei ole ollenkaan hajusteita tai parabeeneja, ja siitä oon kyllä ihan tykänny, sopii hyvin mun karheaan polkkaan.