whyred taitaa neuleet

Voi Whyred, Whyred: kylläpä olitte hienoja neuleita saaneet aikaiseksi jälleen täksi talveksi. Jotain tarjonnasta ja tasosta kertonee se, että tiukan esiseulonnan jälkeen pystyin viimein karsimaan sovitukseen päätyvät yksilöt neljään vaihtoehtoon.

Vastoin kaikkia luonnonlakeja, neljästä paidasta hienoja olivat.. Kaikki ja jokaikinen. Lähes kahden päivän puntaroinnin jälkeen osasin lopulta tehdä valinnan kahden parhaan paidan väliltä. Uskon tehneeni lopulta oikean ratkaisun, olkoonkin että sydäntä hieman korventaa katsella tätä Ruotsiin jäänyttä tulevaa klassikkoa. Taisi olla 100% villaa, lankaa ei oltu neuleen valmistusvaiheessa varsinaisesti säästelty. En osaa sanoa ihan varmaksi, josko tuo neule olisi edes mahtunut kaikkien talvikauden takkieni alle… Valintani kohdistui niukkalinjaisempaan malliin, kaikkea kun ei voi saada.

Eli aleja odotellessa, joululahjatoiveita jaellessa. Vaatehankinnat saavat luvan olla ajankohtaisia jälleen ensi vuoden puolella, marras- ja joulukuun ajan keskityn miettimään miten kodin sisustukseen saisi ujutettua kiiltävää messinkiä sopivissa määrin ja yhtä tyylikkäästi kuin Whyredin lippulaivaliikkeessä. Vastauskin olisi valmiina, mutta liian myöhään: Whyredin viime vuonna Folkformin kanssa valmistama kynttilänjalka olisi täydellinen ratkaisu, mutta ilmeisesti valitettavan loppuunmyyty sellainen. Ideoita?

Whyred Claire Cardigan, 220 €, whyred.se


Kommentoi