ei inke, ei

Osaan luetella ainakin kymmenen täysin turhaa esinettä, joiden hankkimiseen löytyisi kuitenkin enemmän järkisyitä kuin neljännen (tai neljännen ja viidennen) tummansinisen villakangastakin ostamiseen:

1. Tomaatinkannanpoistaja
2. Sivuripsientaivutin
3. Samppanjavispilä
4. Värisevä, paristokäyttöinen säärikarvahöylä
5. Otsatukkaperuukki
6. Pannukakkumuotti
7. Detox-jalkapohjalaastarit
8. Laihduttava saunavyö
9. BB 24/7 -kanava
10. Paristokäyttöinen huoneilmatuoksutin

Kas siinä.

Te, jotka ette vielä omista metritolkulla tummansinistä villakangasta, voitte paikata mahdollista puutostilaa COS:in verkkokaupassa. Minä jätän tällä kertaa väliin, niin tomaatinkannanpoistajat kuin tummansiniset villakangastakitkin…

COS Navy Ribbed Collar Jacket & Navy Pea Coat, à 150 €, cosstores.com

Kommentoi

  1. En määkään sinisiä takkeja tarvi. Mutta oli pakko tulla sanomaan, että toi lista on aivan loistava!

  2. ei inke, ei – tomaatinkannanpoistaja pitää täysin perusteetta listan ykkössijaa. sehän on kaikkea muuta kuin turha! kuka syö nyt kantoja syö? on muuten myös vertaansa vailla mm. mansikoita peratessa.

    joo.

    ei mulla muuta.

  3. Mä olen kyllä saanut tomaatinkannat pois ihan nyppäisemällä vaan tai sitten puukolla pilkkomisen yhteydessä ;) Mutta tuo vinkki mansikkakäytöstä kuulostaa kyllä melkoisen toimivalta: tälläkö ne peukalohaavat vältettäisiin?! Pistetäänpäs korvan taakse seuraavaa marjakautta varten…

  4. Huomasitko, että noista toinen on nyt alessa? Käsittääkseni alennus muuttaa turhankin ostoksen säästöksi.

  5. Ohoh, ohoh! No, mä taidan jättää kuitenkin väliin.. Olen nimittäin iskenyt silmäni erääseen harmajaiseen.