bb-kuumetta

Vietettyäni jo yli viisi vuotta pikkutakkien maailmassa, olen onnistunut löytämään pikkutakkivalmistajien joukosta kaksi ehdotonta suosikkia: italilaisen Barenan ja japanilaisen Beams Plus:n. Näistä kahdesta takkitaitureista tänä vuonna viisikymmentä vuotta täyttävä Barena on astetta perinteikkäämpi ja fiinimpi kuin kaksitoistavuotias varhaisteini-ikäinen Beams Plus. Molemmat hallitsevat leikkaukset sekä panostavat materiaalivalintoihin, lopputuloksena on huippulaadukkaita ja kauniita tuotteita.

Vielä kun näitä pääsisi sovittelemaan kotikaupungissaan: mikäli pikkutakkia ei uskalla nettikaupasta tilata, täytyy suunnata ostoksille lahden tuolle puolen. No, mukavahan se on Ruotsissa piipahdella ja pysyypähän takkitilanne hallinnassa, kun ei ihan jokaisella kaupunkireissulla joudu vastustamaan pikkutakkikiusausta…

Kommentoi