Kommentoi

 1. TÄH?! Siis shippaa Suomeen kans?? Apua! :O

 2. Oi, mikä onnenpäivä! Kiitos ilouutisista!

 3. kiitos vinkistä! :)

 4. en tiedä, onko tämä uutinen urheilusuorituksen jälkeistä hallusinaatiota vai totta. joka tapauksessa ei voi valittaa – joko on hyvät hallut tai sitten viikon?kuukauden?vuoden? paras uutinen!!

 5. Ja siis WHAT WHAT WHAT – postikulut 6 euroa?!

 6. Vois tässä samalla täytellä konkurssihakemuksen.

 7. Tässä koetellaan selaimen välilehtikapasiteettia. Vielä yksi – –

 8. MITÄ? Eikä!!

 9. Iik! Mahtavaa! Kiitos tiedonvälityksestä!!

 10. JEEEEEE!!! Nyt mietityttää 2 asiaa:

  1) Meillä on saleen samat jutut ostoskorissa.

  2) Onkohan siellä kaupassa mitään jäljellä enää huomisaamuna, kun saan itseni ja läppärini raahattua johonkin nettikahvilaan? Niin paljon kuin noita mekkoja himoitsenkin, niin iPadilta en kyllä ala korttitietojani jakamaan… Räsänen ei tosiaan ottanut tätä huomioon kun keksi sen hyvän idean siitä, että ”mä aattelin etten hankkis kotiin ollenkaan nettiä…”

 11. Eeva,

  1) Most likely :D

  2) Voit toimittaa luottokorttitietosi ja ostoslistasi osoitteeseen inke(at)issues.fi – täältä järjestyvät luotettavat ”personal shopper” -palvelut. ”luotettavat” personal shopper -palvelut. Myös muut voivat.

 12. Kiits kiits Inke vinkistä. Tilaus tuli jo tehtyä ja näköjään toimittavat meidän lähi-Valtsuun paketin eikä maksa kun 6€. Liian helppoa? Mut ihanaa…

 13. Mä_En_Kestä! Mikä MAHTIuutinen. Tilasin ihan samantien mekon ja pipon, noin niinkus testimielessä ihan vaan… ja just kun mää siellä eilen kävin huokailemassa :)

 14. Mikä ilouutinen!

  Cos-rakkauteni sai juuri täysin uudet mittasuhteet. Testitilausta laitettu täälläkin jo menemään, ”ettei vaan iltapäivällä olis jo kaikki ihana loppu”.

  t.Vakkarilukija, mutta laiska kommentoimaan.

 15. <3 <3 <3 AAAAHHHH <3 <3 <3

 16. Huh, tilaus lähetetty juuri ennen kuin iPad-kansa valtasi kahvilan ja langaton verkko jumiutui totaalisesti. Tämä on merkki!!!

 17. täydellistä! iPadilla ostosten teko oli muuten helppoa. Taisin tilata saman mekon, ja pari muutakin juttua. ja nuo postikulut! uskomatonta. pitää levittää ilosanomaa.

 18. …ja erilaisia vaatekappaleita tulee koko ajan lisää putiikkiin. EN KESTÄ!!

 19. ja jos joku ei tuolta sivuilta huomannut, niin yli 150e tilaukset saa postikuluitta koodilla ”WELCOME150” lokakuun loppuun asti – parhautta!

 20. Kiitos vinkistä Sona, mä en ees huomannut! Mutta hyvä niin… Oisin nimittäin varmaan yrittänyt SÄÄSTÄÄ kuuden euron postikulut tilaamalla viidelläkympillä enemmän :D

 21. Voih, tämä tietää kyllä huonoa säästöille… Onko kenelläkään tietoa millainen palautuspolitiikka verkkokaupalla on? Yritän arpoa sopivia kokoja vaatteista…

 22. Sinp: Cosin verkokaupalla on nettisivujen mukaan 14 päivän palautusoikeus ja ilmainen palautus. Jos palauttaa kaikki tilatut tuotteet, myös postimaksut palautetaan. Näin minä ainakin ymmärsin asian. Eli aika hyvä diili, sanoisin.