terveisiä tampereelta

25.9.2011, Klo 20:47 | Kirjoittanut

Viikonloppuna hiljentyi issues.fi, kun perjantain työrupeaman päätteeksi hyppäsimmekin junaan ja menimme Eevan luokse Tampereelle nautiskelemaan ruuasta, viinistä ja hyvästä elämästä. Mitä ilmeisimmin tavoitteemme ja odotuksemme täyttyivät, kun kameran näpertely ja blogin päivittely unohtui totaalisesti viimeistään uskomattoman ihanan Berthan ruokien ja eritoten sen yhden jälkkäriviinin kirvoitettua kyyneleet silmäkulmiin. Vinoteca del Piemontekin oli niin kertakaikkisen ihana paikka, että olen avoimesti kateellinen tamperelaisille, kun heillä on viinibaari jollaisesta helsinkiläinen saa vain haaveilla.

Nytpä ei ole siis valokuvia hehkutusteni tueksi, mutta laitetaanpas sunnuntai-illan viihdykkeeksi jakoon You Must Createn ihastuttavaa syysmallistoa. Ei mikään laiha lohtu… Vesi kielelle nimittäin näistäkin herahtaa.

Tagit:

3 kommenttia » “terveisiä tampereelta”

 1. avatar Salla
  27.9.2011, 0:51

  Popcorn-neulos ja seilorihärpäke ovat oikein jees, mutta kolmanneksi alimman tytön huulet saavat aikaan pahimmanlaatuisia komplekseja. t: Pienisuinen

 2. avatar inke
  27.9.2011, 9:58

  Salla, ohoh, ovatpas kyllä kauniit! No, lohdutukseksi moisten puutteesta ottaisin kyllä mieluusti popcornit ja seilorihärpäkkeet :)

 3. avatar todistusaineistoa tampereelta | issues
  4.10.2011, 19:26

  […] viikkoa sitten väitimme käyneemme Tampereella. Tässä todistusaineistoa Eevan kamerasta. Kyllähän tuon taustan nyt Tampereeksi tunnistaa, vai […]

Kommentoi