terveisiä tirolista


Kaiken järjen mukaan ei pitäisi, mutta silti minua hieman kiinnostaisi tällainen Henrik Vibskovin huopainen tötterölakki. Voi muuten kääntyä edukseni, että oma kokoni on jo loppuunmyyty…

Nyt kun vielä tietäisi, missä ne kaikki onnelliset pienipäiset oikein kirmaavat nämä hurmaavat tötteröt päässään. Kaikki hatut koossa viisikymmentäkuusi lienee myyty tukkueränä joko menninkäisille tai univormun päähineeksi Joulupukin pajaan… Olisi sitä nyt yhden voinut minullekin jättää.

Henrik Vibskov Cone Cap, 155 €, henrikvibskovboutique.com

Kommentoi

 1. http://www.costo.fi/store/product_catalog.php?c=1

  tää ei oo ihan niin tötterö, mutta söpö ja hauska kuitenkin! :) hintaakin on vain kolmasosa tuosta. suosittelen!

 2. no terve mikä pipa! mie haluun kanssa! (eli alan epätoivoisesti värkätä oikeanlaista hattutukkia paperimassasta…)

 3. jens, ovat kyllä söpösiä nuo Costonkin hatut, pitää sovitella joskus!

  ja hei naapurini – jos alat värkkäämään niin teehän samalla kaksi.. :) Kiinnostaa! Kiitokset vielä viimeisestä, olen toista jo käyttänytkin ja toinen on jämähtänyt olkkarin puolelle somistamaan huonetta… Ja aiheuttamaan spontaaneja hymyjä, kun silmäni siihen osuvat. :)

 4. Hei, taisin nähdä teidät tänään Pikku Nepalissa. Se vessan lähellä istunut ruutupaita käärittyine hihoineen. :)

 5. Mä kans jotenkin mystisesti lämpiän tolle. Ostin itse asiassa vähän samanhenkisen Vibskovin lätsän Helsinki 10:n alesta. Se on kylläkin musta ja sellainen kartio tai mikä lie lieriö mutta varsinainen tötsäke sekin (tooooodella korkea). Enpä olisi itsestäni uskonut, siis että huopaiseen tötteröön haksahdan.

 6. Lasse, hahaa! Toivottavasti ruokasi oli yhtä maittavaa kuin meidän – ihanaa lammasta.

  Anna-Kaari, sitä aina välillä näköjään horjahtaa näihin huopaluomuksiin :) Haluaisin kyllä sovittaa tätä ennen ostopäätöstä: tämä ei vaan jotenkin voi olla ”ihan jees”, se on joko söötein ja hauskin ikinä tai vaihtoehtoisesti päähän viritelty haljun värinen varoituskartio.

 7. Tätä lakkia näkyisi olevan Aplacen nettikaupassa koossa 56.

 8. Nessu, kiitos vinkistä! Mutta sovittaa kai pitäisi… Hmm.