tuplat

Jahas, jahas:
– napakka raitapaita – check
– valkoinen kauluspaita – check.

Onkohan kokonaisuus tässä tapauksessa enemmän kuin osiensa summa vai valtaisa katastrofi? Kokeilisin heti välittömästi, elleivät molemmat osaseni sattuisi olemaan juuri tällä hetkellä pyykkikorin pohjimmaisina.

(kuva vanessajackman.blogspot.com)

Kommentoi

 1. Tämä näyttää tosi kivalta!

  Mutta mua ahdistaa noi raidat; en tiedä mistä mun mieleeni on iskostunut ajatus, että vaakaraidat läskistää. Tuo mimmi näyttää ainakin ihan pajunvitsalta. Siis läskistääkö vaakaraidat vain valmiiksi reheviä, vai tekeekö ne kaikista tukevia? Elikkä näistä kaikista muotikuvista on photoshopattu 5 kg pois. Mitä veikkaat? :)

 2. Salamatkustaja, mä olen todennut vaakaraitojen lisäksi myös seuraavien asioiden toisinaan läskistävän:

  – vaaleat sävyt
  – kirkkaat sävyt
  – murretut sävyt
  – paksut neuleet
  – ohuet neuleet
  – lyhyet neuleet
  – laatikkomaiset neuleet
  – väljät linjat
  – tiukat linjat
  – suklaa

  Emmä tiedä. Toisina päivinä se sama raitapaita tuntuu päällä tosi hyvältä ja joinain aamuina peilistä tuijottaa takaisin joku raidoitettu norsu. Se on tuulesta kii ja pelkkä paita ei ketään oo lihavaksi tehnyt :) Sitä taitaa vain itseään katsoa aina hivenen pahalla silmällä, en mä ole koskaan ajatellut että raidat olisivat ketään muuta leventäneet.

 3. Hear hear Inke! Olet asian ytimessä.

 4. Suklaakuorrutteiset pikkuhousut on muuten aika jees. No ei tod. ;)

  Oon ehdottomasti sitä mieltä, että nuo vaakaraidat näyttää tosi kivoilta – siis juurikin muiden päällä paitsi mun. Oon aina kammonnut niitä juuri tuon päähänpinttymäni vuoksi – ja varmaankin ihan turhaan. Kyse on kai vähän samoista ”säännöistä” kuin että liharuoan kanssa et kyllä voi tilata valkoviiniä ja hyvään lasagneen ei sitten saa laittaa ketsuppia. Voisin ehkä yrittää vähän relaa, heh ;-)

 5. Salamatkustaja, hahaa – muista nyt, että kirjoittelet nyt erään hyvin neuroottisen yksilön kanssa :D Kummia sääntöjä on pää täynnä, mutta joskus on ihan kivaa värittää hieman yli rajojen. Vaa’an lukema heittää yhdestä raitapaidasta kuitenkin maksimissaan parisataa grammaa :)

  ps. Mutta EI ketsuppia lasagneen, joku roti se on oltava! :P

 6. Mä oon yrittänyt testata tuota komboa, mutten oo saanut toimimaan. Olen tosin napittanut kauluspaidan vanhasta muistista ylös asti, ehkä tuo parin napin auki jättäminen on tempun ydin, enkä sitä mielikuvituksettomuudessani tajunnut!

 7. Viv, mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi.. Ihan muut jutut päätyneet päälleni tällä viikolla. Ah syksy ja omat vaatteet! Mutta joo – jos ei toimi, onneksi meillä on aina tämä kuva. Kiva, että jollakin onnistui :D