suunta hakusessa

Liukuvärjäyksen kuumin aalto taisi mennä jo, hyvältä tuo minusta edelleen kuitenkin näyttää.

Tekisi mieli hieman tummentua – vaikkapa tuolta tyven puolelta – mutta mietityttää, kaduttaako tämä ns. hyvä idea kun tajuan, ettei pelkkä väripurkki riittänytkään muuttamaan minua Alexa Chungiksi?

Nykyvärini eduksi tosin laskettakoon helppoakin helpompi ylläpito: on niin lähellä omaani, ettei tyvikasvua oikeastaan edes huomaa. Tummemmaksi värjätessä taatusti erottuisi, vieläpä vaaleana raitana.

Värinmuutoksen yhteydessä pitäisi vielä vieroittautua suoristusraudoista, liukuväri kun taitaa näyttää paremmalta vähemmän kuritetussa kampauksessa.

En minä tiedä. Raidat ja tasoitus, kiitos.

(kuva via dirtbeneaththedirt.tumblr.com, alkuperä ei tiedossa.)

Kommentoi

 1. no entäpä jos liukuvärjäys tummuisikin latvoihin päin? vai onko ne aina just noin, että latvat on vaaleammat? vaalea juurikasvu tummemmassa tukassa ei oo kovin kiva. :) kokemusta on siitäkin. tällä hetkellä vaalennetuissa hiuksissani on tumma juurikasvu ja kampaajan lomalta paluuta odotellaan kiihkeästi. en enää kuitenkaan haluaa olla värjäyskierteessä, joten toffee-raitaa laitetaan seuraavaksi häivyttämään juurikasvua ja muuttamaan hiuksia asteittain tummemmiksi vaaleiksi, mutta aika vaalea yleissävy saa edelleen olla. on tää aina semmosta tukan kanssa, hankalaa!

 2. Raidat ja tasoitus kiitos, ainakin minulle! Mulle kokeiltiin tuota aikoinaan, ei se vaan toiminu. Pitäs mun mielestä olla luonnostaan tumma tukka..

 3. jospa kuitenkin värittäisit yli rajojen ja isosti?

 4. pauliina, mä kyllä haluaisin mielummin just näin päin tämän liukuvärin.. En missään nimessä halua sellaista Lamourettes-tanssijaefektiä – päältä valkoiset, alta mustat :D Oh well, siihen lienee vielä hieman matkaa… Mut joo, helpompi se noin päin tietty olisi, että ei kuitenkaan kolmea värinvaihtoa samaan päähän tulisi :) Suosittelen kuitenkin raidoittain värjäämistä, mulle on ainakin toiminut hyvin. Ei tyvikasvua eikä liian dramaattisia kertamuutoksia!

  sis, taidat olla oikeassa – mahtaa olla melkoisen hauskan näköistä jos on vaalea tyvikasvu, tumma väri ja vaaleat latvat. No thanks.

  mikko, no värittäisin värittäisin, mutta sitten saisi taas koko ajan olla värittämässä! Argh. Ehkä mä sen sun keksimän hiekanvaalean vielä…

 5. juu en MISSÄÄN NIMESSÄ tarkoittanutkaan mitään päältä valkoiset alta mustat -efektiä! en tykännyt silloinkaan, kun ne oli muodissa vuonna….???
  lähinnä sellasta dipatut latvat jonkun verran tummempana -tyyliä. mutta ymmärrän kyllä että se olis kivampi niin, että tumma tyvi. mutta luonnostaan vaaleahkon tukan kanssa varmaan hankala, niin kuin täällä ollut puhettakin. sellainen vaalea raita juuressa näyttää pahimmillaan kaljulta kohdalta. mustiksi hiuksensa värjänneiden teinien päässä joskus näkee.
  että raitojen puolesta puhun minäkin. niillä kun voi näppärästi vaihtaa sävyä tummempaan tai vaaleampaan, mikä se (muuttuva) mieli milloinkin onkin. :)

 6. Oi Pauliina sori, en todellakaan ajatellut että oisit sitä tarkoittanut, ilmaisin itseäni epäselvästi :) Tuli vain mieleen tuo ns. pahimpana vaihtoehtona, kun mietiskelin miksi tuo näyttää paremmalta juuri noin päin, olkoonkin että tuollainen päinvastainen värjäys olisi helpompi ylläpitää meikäläisen väriskaalaa ajatellen :) Mutta oikeassa olet, eiköhän pitäydytä raidoissa me vaaleapohjaiset.