Kommentoi

 1. Hei Jan&Inke!

  Olen seurannut blogianne nyt jo viime kesästä asti erittäin kiinnostuneena. Tämä tosin on ensimmäinen kommenttointini mihinkään kirjoituksistanne, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö? Tämä kommenttini ei tosin nyt tähän viimeisimpään päivitykseen liity suoranaisesti mitenkään, mutta aikaisempiin kylläkin.

  Vahvasti inspiroituneena samoista vaikutteista pukeutumisen ja muodin saralla kuin sinä itsekin, kysyisinkin sinulta vähän vinkkejä tulevan viikonlopun Tukholman matkaa varten. Olen ajatellut käyväni ainakin C-Storessa, Welcomessa ja UO:ssa, mutta onko sinulla vielä jotain muita suositeltavia kauppoja takataskussasi? Welcome tulee olemaan itselleni täysin uusi tuttavuus, ja mitä siihen olen tutustunut, niin vaikuttaa se tuotevalikoimaltaan sekä brandeiltaan erittäin lupaavalta! Kyseinen kauppa lukeutuu yksiin monista, joihin olen pitkään halunnut päästä tutustumaan ihan paikan päältä.

 2. Hei Antti,

  mukava kuulla, että olet löytänyt täältä mieleistä luettavaa!

  Tukholmassa suosittelen piipahtamaan ehdottomasti siellä Welcomessa, mutta mahdutahan reittiisi myös Nitty Gritty (http://www.nittygrittystore.com), Kocksgatan 17 (http://www.issues.fi/2010/11/23/kocksgatan-17), Our Legacyn oma liike (http://www.ourlegacy.se/stores – ihan Nitty Grittyn vieressä) sekä NK-tavaratalon Paul & Friends -putiikki 2. kerroksessa.

  Noilla pääsee jo pitkälle – ainakin minä olen onnistunut lompakkoni tyhjentämään jo tuon rundin puolivälissä…. Hauskaa matkaa!