ravintolapäivänä gtien raflaan

Hei sinä, tule syömään lauantaina gTien raflaan ja ota kaverisi mukaan! Pöytiä ei tarvitse varailla, marssikaa sisään vaan. Tarjolla kolmen ruokalajin menu, saatavilla luonnollisesti sekä liha- että vegeversio.

gTien lauantaihassuttelu on siis osa 21.5. vietettävää Ravintolapäivää, jolloin helsinkiläiset saavat ilokseen kolmisenkymmentä vain päivän ajan auki olevaa uutta ravintolaa. Ja saa tästä muukin Suomi nauttia – pohjoisin pop up-ravintoloista sijaitsee Inarin Kaamasessa. Lauantaina siis luvassa elävää kaupunkikulttuuria ja jotain pikkupiristystä kesäkauden avaukseksi!

Meidän osuutemme Ravintolapäivään taisi saada alkunsa yleiseen lupaniuhotukseen kyllästyneen Stellan bongattua Ravintolapäivä-jutut Facebookista. Pääkokiksi hän värväsi tyylin, sanan ja keittiön taiturin Eevan, täydellinen ja näköjään myös ravintolaksi taipuva tila järjestyi uuden putiikkinsa juuri avanneen Jennin kautta. Sittemmin suuri osa kaveripiiriä kuuli talkoohengen kutsun: minä värväydyin päiväksi verestämään muistojani tarjoilijan ajoilta, Jan lupasi olla yleismies Jan-tunen. Mukana puuhastelemassa ovat myös mm. Pilkkoja-Jenna ja Ovivahti-Outi sekä lauma ystäviä ja parempia puoliskoja. Musiikkiakin on, Manboyn Karo soittaa levyjä.

Menyyn voi tarkastaa Facebookista, lämpimästi tervetuloa Hämeentie neloseen lauantaina kello neljästä eteenpäin!

gTien rafla lauantaina 21. toukokuuta klo 16-23
Hämeentie 4 (Hakaniemen kauppahallia vastapäätä UFFin vieressä)
Menun hinta 20 €, maksu vain käteisellä.

 

Kommentoi