erican sulka

Kaunis antiikkikullan sävyinen sulkakaulakoru tarttui mukaani hetken mielijohteesta Williamsburgissa sijaitsevasta, amerikkalaistuneen ruotsittaren omistamasta vintageliikkeestä, josta muuten löysin myös kauan kaipaamani ja täällä hieman jo vilahtaneet ruskeat broguesitkin.

Tiesin kyllä jo ostaessani, että koru oli uutta tuotantoa. Osa sen viehätyksestä tosin lähti pois, kun naputtelin tämän korun tehneen newyorkilaisen Erica Weinerin nimen Googleen ja sain tietää, että näitä harvinaisuuksia voi tilata muun muassa Bubbleroomilta.

Älkää käsittäkö väärin, koru on edelleen mielestäni superkaunis. Se sellainen mukavasta paikasta mukaan tarttuneen matkamuiston lumo vaan hivenen karisi pois kun sain tietää, ettei tämä Erica Weiner taida ollakaan sellainen kuvittelemani kaltainen hieman boheemi likka, joka vääntelee korujaan omin pikku kätösin brooklyniläisyksiönsä sohvannurkassa. Tai jos on, niin Ericalla on kyllä ihan hirmuinen kiirus. Hienoja koruja, joka tapauksessa.

Erica Weiner Giant Feather Necklace, $45, ericaweiner.com

Kommentoi

  1. Hei,

    kuulostaa tutulta kaupalta. Omalla käynnillämme hieman huvitti, kun korkeaa hintapyyntöä huivista perusteltiin sillä, että se on vintagea Ruotsista asti peräti ;) Hurmaava liike kuitenkin. Ja koko Williamsburgin aluekin, voi kun pääsisi pian takaisin. Reissupostaustenne seuraaminen on aiheuttanut pakottavaa tarvetta ostaa lentoliput heti.

  2. Ee, haha! Keinot ovat monet kaupankäynnissä… Suomalaiseen ei tuo ”harvinainen ruotsalainen vintage” myyntilauseena välttämättä pure parhaiten :D Mutta totta, ihana kauppa. Ja ihana Williamsburg. Ja ihana New York, muhun sattuu vieläkin kun tajuan että reissu on ohi ja uutta ei ole vielä lukkoonlyötynä.