you must create, i must get

En yhtään yllättyisi, jos tämän mekon niskalappuun olisi jo valmiiksi kirjailtu nimikirjaimeni. Siis täydellinen. Toivottavasti nuo taustan kaakelit tulisivat mekon mukana, tahtoisin jotain tuon kaltaista keittiöön. Tai kylppäriin. Ei se ole niin justiinsa.

Mieluusti pukisin mekon näiden kenkien kanssa, olettaen että olisin enää tolpillani mekon ihanan harmauden kohdattuani. Toivottavasti pää ei kuitenkaan osu kauniiseen kaakeliin onnesta pökertyessäni.

Eeva, kiitokset kun muistutit minua You Must Createn olemassaolosta. Tulehan moikkaamaan minua sitten sinne sillan alle, minne tulen päätymään viimeistään tämän verkkokauppavisiittini johdosta.

YMC Work Dress, £165, Buckle Desert Boot, £180, youmustcreate.com

Kommentoi

  1. OON KATTONUT TOTA MEKKOA KOKO KEVÄÄN (ja kyttään et se tulee aleen). Mun mielestä jomman kumman meistä täytyy nyt ryhtyä gootiksi. Tai vaihtoehtoisesti sun täytyy kasvaa 10 senttiä tai mun lyhentyä 10 senttiä (tai sun täytyy syödä tosi paljon pizzaa ja munkkeja). Tulis paljon halvemmaksi kun halutaan kuitenkin kaikki samat vaatteet.

  2. Eeva, onneksi maailmaan mahtuu kaks samanlaista mekkoa jopa lähipiiriin, en oo mustis! Toivottavasti et sinäkään, koska mun mielestä voidaan molemmat saada tollanen :) Mä ajattelin vähän että ostaisin sen itselleni palkinnoksi viime aikojen/lähiaikojen muutoksista, niinku… Koska mikäänhän ei palkitse paremmin ku harmaa puuvillakolttu :D

    Mä syön kyllä jo paljon pizzaa, pituuskasvuun ei ole toistaiseksi vaikuttanut. Kunpa rasva kerääntyisi vaikka jalkapohjiin, tulisi muutamat lisäsentit sieltä. Toinen vaihtoehto on että mun uusi tyylijuttu olisivat hieman liian pitkät helmat ja lahkeet, tällöin voitaisiin hankkia vaan yhteinen vaatekaapin sisältö :)

  3. ps. Kuvittelin just itseni goottina, HAHAHAHAH

  4. Oohh…. ihanat nuo kengät! Erilaisten siltojen alla on nykyään jo tungosta kiitos verkkokauppojen :/

  5. Susie, niinpä! Oletko sattunut löytämään meille jonkun hyvän sillanalusen? Ehkä siellä ei ole niin ankeaa, jos mukana on kohtalotovereita…

  6. Kauhea noidankehä! Ensimmäisenä tupsahti tietysti mieleen iki-ihanainen ja ei-halpa Venetsia siltoineen. Ei tälle näy loppua, ei näy:/

  7. […] YMC Kengät A.P.C. Laukku 3.1 Phillip Lim Villatakki Whyred […]