stupido-kisan voittajat valittu!

Blogin tuhannen postauksen rajapyykin täyttymistä juhlistanut kisa päättyi keskiviikkona. Raati hykertelee mielissään, vastauksia oli runsaasti ja jätetyt vinkit olivat toinen toistaan parempia. Vastausten joukosta inspiraatiota tulee taatusti mentyä etsimään vielä monta monituista kertaa. Huikeaa työtä, kaverit – nöyrä kiitos!

Tiukan väännön ja pohdinnan jälkeen pääsimme yhteisymmärrykseen ja julistamme 50 euron arvoisten Stupido-lahjakorttien voittajiksi seuraavat vinkit ja vinkkaajat:

1) anna oli nähnyt uskomattomasti vaivaa kokoamalla meille 10 biisin Youtube-playlistin. Soittolistalle päätyi muutama tuttu juttu mutta paljon uuttakin, kokonaisuus toimi ja kaikki ns. kolahti kohdalleen. Ihan huikeaa, menkää kaikki kuuntelemaan todella toimiva soittolista: http://www.youtube.com/view_play_list?p=59A225B0C7AE0B36

2) Kaarina nosti suosituksessaan esiin kotimaisia ikivihreitä ja oli onnistunut poimimaan listalleen palkintosijan varmistaneen salaisen aseen: Myrskyluodon Maijan. Toistaiseksi tunnistamattomista syistä kyseisen kappaleen soidessa Inken silmäkulmat kostuvat poikkeuksetta.

3) Peppi esitteli meille uutena tuttavuutena Little Dragonin, kiitokset siitä! Little Dragon tulee taatusti soimaan kevään ja kesän varrella kotistereoissa ja lenkkipolulla, levy täytyy hankkia omaksi heti pääsiäisen jälkeen.

Erityiskunniamaininnan ansaitsee Spotify-soittolistan vääntänyt Mathias, joka ei sattuneesta syystä voi voittaa Stupidon lahjakorttia mutta tulee lohdutuspalkinnoksi saamaan lähiaikoina oluttuopposen valintansa mukaan.

Voittajia lähestytään sähköpostitse.

Kunniamaininnan ansaitsette te kaikki kisaan osallistuneet – ihan mielettömiä, asiantuntevia ja innostuneita vinkkejä, joiden johdosta me ja moni muu tulee taatusti saamaan paljon uutta kuunneltavaa. Suurkiitos teille sekä luonnollisesti kisan mahdollistaneelle Stupidolle!

Kommentoi

  1. Kiitos kehuista!
    Tuoppi on täydellinen palkinto :)

  2. Oijoi! Taisin kiljahdella riemusta ihan ääneen! Mukavaa kevättä kumpaisellekin! :)