nunnakaapu

Tiedostan, ettei tätä 160-senttistä vartta ole varsinaisesti luotu kantamaan täyspitkän mallinkin päällä puoleen sääreen ulottuvaa takkia. Ymmärrän jättää tämän siis väliin: vaikka jokin viehättää minua tässä harmaassa nunnamaisessa kaaputakissa, en välttämättä tahdo pukeutua vain hukkuakseni kankaaseen. Onneksi moisesta voi silti tykätä, muiden päällä. Maailmassa on toistaiseksi ollut tarpeeksi sopivia vaatteita myös meille lyhyemmänpuoleisille tallustelijoille.

Harmaa – se on viehättänyt oikeastaan aina, tällä hetkellä ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Kenties kyseessä on joku oma pieni tiedostamaton mielenilmaukseni tänä keväänä vahvasti vallitsevaa colour blocking -trendiä vastaan..

Ei, en vain näe itseäni yhdistelemässä useampia kirkkaita, jopa räikeitä sävyjä keskenään. Jotain väriä olisin valmis minäkin vastaanottamaan, mutta sen yhdistelemisen kanssa saakin sitten olla tarkkana. Mikään kun ei tunnu tällä hetkellä enemmän väärältä kuin värikäs laukku muutoin tummanpuhuvassa asussa yhdistettynä samanväriseen vyöhön, yhdistettynä samanvärisiin kenkiin, yhdistettynä samanvärisiin korviksiin, yhdistettynä… Mukavampaa, jos mikään ei oikeastaan sovi mihinkään.

Whyred Accipter Coat, 480 €, whyred.se

Kommentoi

  1. En voisi olla enempää samaa mieltä! Minuakin miellyttää ja houkuttaa harmaa eri sävyineen kaiken väripaljouden keskellä. Tiedän, että ne värit jäisivät kaappiin kuitenkin, joten en toivottavasti hairadhu… Ainoa myönnytys tähän mennessä punaiset Converset.

  2. Taru, tuudittaudun siihen että harmaakin on väri! Aion olla ihan räikeänharmaa tänä(kin) keväänä :D