viime vuoden alelöytö

Muistatteko, kun ostin heinäkuussa Acnen aleista suhteellisen edulliseen hintaan mokkatakin? No, minä muistan. Olen sitä tässä talven mittaan toisinaan aina sovitellut ja silitellyt, ihastus sen kun jatkuu vaan.

Acnekin ilmeisesti tajusi Smithin olevan edelleen hyvä takin malli, kun ottivat sen uudelleen tuotantoon, vaihtoivat kupariset vetskarit kullanvärisiksi ja lisäsivät varmuuden vuoksi vanhaan myyntihintaan vielä parisataa euroa lisää. Huh..  No, minä juhlin ja koen täydellisen löytöni muuttuneen aivan megalomaanisen täydelliseksi löydöksi. Vähän kuin muka säästäisi rahaa, kun sai napattua alesta jotain jonka hinta tavallaan vain kasvaa. Hihi.

Todettakoon, että hieno takki on mitä melkoisen vaativa käyttää – sääolosuhteiden täytyy osua nappiin, jos haluaa lähteä ulos suht lämpimässä mokkatakissa, jossa on kuitenkin vajaamittaiset hihat. Unelmapehmeää mokkaa ei myöskään mielellään sateelle altistaisi.. No, eipä tätä kyllä miksikään joka sään lenkkivaatteeksi hankittukaan.

Acne Smith SS11, 750 €, shop.acnestudios.com

Kommentoi