päivän parta

Partapäissäni onnistuin löytämään uuden blogin – The Daily Beard. Se on paikka, jonne kuka tahansa voi lisätä omia kuviaan tai ihailla muiden toinen toistaan karvaisempia otoksia. Saitti toimii myös oikein mainiosti inspiraationlähteenä ja ennen kaikkea vertaistukena heikkoina, kutisevina hetkinä. Saapi nähdä, josko oma jälkikasvuni päätyy internetiin jossain vaiheessa…

Kommentoi

 1. Mäkin vähän innostuin kun näin uudessä Ruoka&Viinissä kuvan Mast’n suklaamestariveljeksistä. (http://newyork.seriouseats.com/images/20080724-meet-and-eat-mast-bros.jpg)

  Harmi (vai onneksi?) ettei mulle kasva kuin harvaa piikkilankaa.

 2. Tää ei liity mitenkään tähän kuvaa, mutta päätin avautua tähän, koska tämä oli tällä hetkellä uusin juttu. Tiedä sitten liittyykö tämä vain luonteen piirteeseeni – ”koskaan ei saa luovuttaa”, mutta luin viikon talviloman aikana koko bloginne läpi, aina sivun 94 vikaan juttuun asti!
  (en ihan kaikkia kommentteja kuitenkaan)
  Kiitos ajanvietteestä.

 3. Niko, pitääkin mennä tarkistamaan – meille kannettiin jostain toistaiseksi tuntemattomasta syystä kyseisestä lehdestä 8 kappaletta :D Luulisi piisaavan. Komeat ovat herrojen parrat…

  mp, toivottavasti ei ollut 94 sivua silkkaa tuskaa! :) Kiva kuulla että kiinnosti, tulehan tänne vielä vaikka saitkin urakkasi päätteeseen. Jatkamme :)

 4. Laita väliaika kuvaa, että teidämme missä kohtaa mennään :)