hulmaavaa

Hei J.W. Hulme, teet hienoja laukkuja! Ilmeisesti olet myös ylpeä työsi jäljestä, koska uskallat myöntää laukuillesi elinikäisen takuun. Lisäksi vaikutat olevan melko reilu, koska Jenkeissä valmistettavat nahkaiset laukkusi eivät ole aivan sikahintaisiakaan. Kivaa, että kuvioit laukkuihin kaupan päälle vielä omistajan nimikirjaimetkin.

Harkitsen vahvasti erästä pientä Hulme-söpöliiniä omistuskirjoituksella.. Siinäpä laukkua loppuelämäksi. Tai kenties jopa suurempaa hulmulia?

J.W. Hulme Legacy -laukut $340-$450, Mini Legacy -laukut $240-$370, jwhulmeco.com

Kommentoi

  1. NO KYLLÄ HALUAN.

    Enpä ole hetkeen nähnyt tuommoista laukkukokoelmaa, jossa melkein kaikki kolahtaisi suoraan sieluun!

    Legacy ja Excursion -mallit molemmat ihan täydellisiä, samaten ne kankaiset ”tote bagit”.

    Jos ostaisin yhden jokaista ja sitten en ikinä enää yhtään laukkua, korjauttaisin vaan noita…? Kuulostaako uskottavalta?

  2. Eeva, no niinpä! Ajattomia ja viattomia, ei noihin varmaan kyllästyisi koskaan. Tai jos kyllästyisikin, voisi nuo laittaa huilimaan hetkeksi ja kaivaa takaisin kun alkaisivat taas tuntua oikeilta. Pääsisipä hipeltämään, hieman pelottaa ajatus tilata laukku ”omistuskirjoituksella” kun sitä ei voisi sitten tietty enää palauttakaan jos laukku ei jostain syystä miellyttäisikään.. Ja siis ilmanhan ei kelpaa :D

  3. […] asustetäydellisyyttä. Tänä keväänä silmiini tuntuu muuten eksyvän poikkeuksellisen paljon toinen toistaan hienompia pieniä […]