tukkainspistä

Minulla on jonkinlainen hiusmuutos käynnissä, kai. Ainakin täällä hieman kasvatellaan tukkaa ja pakoillaan saksia.. Olen ollut todella, todella, todella tyytyväinen nykyiseen väriin ja leikkaukseen, mutta jonkinlaista pientä vaihtelua tässä alkaa jo puolentoista vuoden jälkeen kaipailla. Olkoonkin, että tämä viime aikoina päässäni nähty hiustyyli on edelleen mielestäni parasta, mitä päässäni on koskaan ollut. Kai se on se pieni muutos sitten kuitenkin tehtävä, vaikkakin vain todetakseen että kyllä ennen oli kaikki paremmin.

En ajatellut kuitenkaan mitään kovin dramaattista tukalleni tehdä – ehkä kasvattaa tähän hieman lisää pituutta ja kokeilla tosivaalean tukan sijaan vaihteeksi tummempaa vaaleaa. Varovaiset haaveeni saattavat olla jopa toteutettavissa, lisäksi näin pienistä muutoksista pääsee toivottavasti suhteellisen helposti takaisin entiseen jos tajuaa mokanneensa pahemman kerran. Lyhyemmäksihän tukan saa aina. Tuollaista tummanvaalean ja hyvin vaaleanruskean väliltä olevaa väriä ei ymmärtääkseni kannata vuosia vaalennetun tukan päälle yrittää kertaheitolla sutaista, raidat taitavat olla taikasana. Luotan siis siihen, että tukan saa vielä jotenkin takaisin vaaleammaksi jos ensimmäiset tummemmat raidat tuntuvatkin jostain syystä virheliikkeeltä. Eikä muutos ole ainakaan liian dramaattinen tai liian suuri kertaheitolla pureskeltavaksi.

Kuvan tukkatyylejä yhdistelemällä ja ripauksella hyvää mielikuvitusta saadaan aikaan haavetukkani, tai ainakin jotain sinnepäin:

Vasemmanpuoleisesta kuvasta napataan väri, keskimmäisestä malli. Kolmannessa kuvassa tukka on ihanan huolettomasti hieman pörröllään. Se on siinä ihan vaan muistuttamassa siitä, että nallekarkit eivät mene tasan. Laittamatta oma tukkani on kyllä ihan huolella pörröllään, eikä minulla kyllä ole hajuakaan miten tuollainen look saataisiin aikaan ilman että koko kampauksesta tulisi yksi ylitärkätty takku. Pitäisi vissiin olla jonkinsortin lainetta tukassa luonnostaan, omani ovat piikkisuorat lukuunottamatta sitä seikkaa, että oikealta puolelta tukkani alimmat latvat kääntyvät sisäänpäin ja vasemmalta ulospäin. Noh, haaveilla saa aina.

(kuvat fashionising.com)

Kommentoi

  1. […] saada vielä kolmaskin mielipide omani ja oman kampaajani pohdintojen lisäksi! En paljastanut suunnitelmiani, mutta hämmentävää kyllä, hänen ehdotuksensa meni kyllä pitkälti yksiin. “Hieman […]