anna calvi: anna calvi

Yleensä kun kirjoitamme musiikista, on meillä tapana tarkistaa josko muutkin olisivat katsoneet aiheelliseksi mainita kyseisestä artistista. Huomenna debyyttilevynsä julkaisevan Anna Calvin osalta toimimme jälleen näin ja kas kummaa – Katosblogin Jouni olikin jo ehtinyt kirjoittaa asiasta. Näin on käynyt tähän mennessä vasta noin joka kerta! Hieno blogi, hyviä vinkkejä.

Mainitaan kuitenkin myös heille, jotka eivät vielä jostain syystä Katosblogia seuraa, että levy julkaistaan huomenna ja biiseistä Desiren (”…erityisen komeaa kuultavaa”) lisäksi kannattaa kuunnella myös Blackout, joka myöskin kuulostaa oikein mainiolta.

Jos ette malta odottaa huomiseen asti, niin levy on kuunneltavissa täällä hetinyt.

Kommentoi

  1. Kiittää kehuista (ja sitä kautta tulleista kävijöistä) mykistyneenä.

    Vasta tänään tajusin mistä Anna Calvi minua muistuttaa PJ Harveyn ja Sioux Siouxsien lisäksi: Nicole Atkins (http://www.myspace.com/nicoleatkins). Suositeltava hänkin.

  2. Kunnia sinne minne kuuluu! Kiva jos teille on eksynyt uuttakin väkeä, pidättehän heistäkin hyvää huolta :)

    Lupaan myös perehtyä Nicole Atkinsiin.