hope pre-spring 2011

Tykkään Hopen pre-spring -mallistosta kuin hullu puurosta. Voi johtua siitä, että tämä näyttää kovin tutulta, olkoonkin että laskujeni mukaan omistan vain kaksi Hopen vaatekappaletta (housut ja huivin). Kuitenkin tuntuu siltä, että saisin kyhättyä useampia hyvin samannäköisiä tai ainakin -henkisiä kokonaisuuksia kaappieni antimilla. Heh, eikä vaadi oikeastaan juuri muuta kuin haaroista roikkuvat tai muutoin lököttävät herrainhousut ja pitkähihaisen, väljälinjaisen t-paidan…

…raitapaidan tai kauluspaidan. Mustaa, valkoista, beigeä, harmaata, ehkä tähän sakkiin saisi hieman tummansinistäkin hivutettua. Mutta beiget chinot lisään ostoslistalleni jälleen tänä keväänä – olisinkohan viimein valmis moisiin vuosien pohdiskelun jälkeen?

(kuvat hope-sthlm.com)

Kommentoi

  1. Näyttää aika mahtavalta peruspuvustolta. Tykkään!

  2. sointu, niin määkin! Väljä yhdistettynä väljään iskee edelleen… Varsinkin kun sen tekee kuten Hope. Kapenevat lahkeet ja kapeat hihat/paljaat käsivarret = väljien yhdistelmästä ei tule muodotonta säkkiä. Tosi freesin näköistä… Siis oikeasti raikkaan, ei silleen ”uusi juttu” -tavalla.

  3. […] innosta ja puhisen inspiraatiota. Nyt se on viimeistään päätetty – ne beiget chinot, niiden on tultava, ne on […]